Flora by Floramye |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 55> |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj Vostani zvoncic znaci nikad nisam videla i odusevio me,anemone su ti za mene na prvom mestu,ni drugo nebih zanemarila jer je prelepo ali ova slika je NO1
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Sponzorirani linkovi | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sjedim i listam stranice unazad i tako skoro došla do samog početka, neznam što ti je ljepše proljeće, ljeto ili jesen. Oduševljena sam tvojim cvijećem ali i fotografijama, pravo profesionalno oko imaš.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepote nikad dosta, ali kod tebe je ona izražena u velikom količinama
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sieboldi s čuvarkućama, pa anemone, sve lijepo samo za sebe, no moram ponovo naglasiti - promatrano tvojim okom, otkriva gledatelju i ono što možda sam ne bi vidio
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam prelistala temu, moram ovdje češće boraviti! Graničice su mi na prvom mjestu po ljepoti ali niti drugo cvijeće ne zaostaje... a i fotografije su jako dobro snimljene... sve 5!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponovno sam došla po dozu ljepote
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek me oduševiš ljepotom tvojih fotki a o cvijeću su drugi sve rekli i ja ih podžavam
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe slike si nam opet podarila, pomalo umjetničke. Svaka čast !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće i fotografije.
|
|
život je more
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivan vrt, cvijeće i fotografije, obvezno mjesto za svraćanje na forumu
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
flora gdje si ti nestala.mi šećemo po vrtu.očekujemo kavicu,a gazdarice nema.čuvaj malo bolje cvijeće.mogao bi se ušetati mrakan
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razveseli nas još jednom turom slika
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oksalis i bubamarac....predivna slika!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem da se u tvom razbarušenom vrtu još uvijek pronalazi pokoja biljčica koja se odupire vremenu i smiješi se u svoj svojoj cvjetnoj ljepoti.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
FLORAMYE
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje...
Desert rose Moon Blue sky Leona31 Glikica Lantana Maestral Ajama Betty Boop Nisa Lovro Bucka123 Svima vama veliko hvala što me obilazite i moja ispirika što me ne nalazite... Svoj vrt više skoro da ni ne vidim. Kada dođem s posla već je mrak a vikend dođe i prođe. Neke druge obaveze... Ali ja već brojim dane do proljeća... I očekujem novu cvjetnu sezonu, ljepšu i bogatiju nego prošlu... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |