monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 138> |
Korisnik | |
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zar ne moze da se lukovica citava posadi kao bolje je odrezati joj poklopac ?nisam ni ja za to znala bas zanimljivo?!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo tu se vidi kako sam ga poplela špagom da mu teške cvjetne glavice ne padnu... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Da, baš je zgodno ovo s lukom, znači one korijenćiće na kapici staviti u zemlju?
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Aha! Kapnula kišica i svi odmah živnuli.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Napreduje drač ali samo tamo gdje zalijevam gdje nema vode nema ni trave
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ja sam shvatila iz Monsterine upute da se donji dio luka bez kapice stavi u zemlju. Jel je tak?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Iiiju! Kod nas je pala lijepa kišica. I sad nešto sitno sitno škropi. Kažu da će je biti još. Daj Bože! Nije za vjerovati da se vidi razlika od to malo kiše što je palo.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
ima draca ona lozica sam je cupam,mora je d aporijeklom iz pustinje dok moze sad da raste
![]() |
|
![]() |
|
da anabistrice tako je.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kod mene je i tako sve već otpisano,čega je bilo,bilo je,mislim da ja sad kasno za popravljanje štete,ionako je sve već riknulo..pomirila sam se s time,što je valjalo,to sam pokupila i spremila,ostalo teško da će više doći k sebi..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Gt!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Luk u cvatu.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Vrt ti je u ravnici, zemlja prelijepa, kvalitetna, a ti vrijedna. Veeeliki je i imaš puno posla. Onako kako ti pripremaš luk za sjeme, se može posaditi luk za mladi za potrošnju. U kasnu jesen (prva polovica 11 mj.) se velikim glavicama luka odreže poklopac i posade se . Za Uskrs imamo brdo mladoga luka, jer iz svake velike glave dobijemo puno mladih lukova. Čestitke na temi, super je. |
|
![]() |
|
Evo malo da se prisjetimo...luk za sjeme... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koji crnjak ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
režeš gornju stranu
|
|
![]() |
|
Ma tko živnuo Dadinice,koja kišica? To što je kapnulo,samo prašinu pokupilo,ništa više..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene drač napreduje i bez vode i to takvom brzinom kao da je tretiran i prihranjivan najboljim gnojivom!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo me curke! Da onaj donji dio se sadi,bolje da kažem ovako,ako kome još nije jasno,da pojednostavim....Prerežete debeli luk po pola,gornji dio gdje je bila cima bacite,a donji dio s korijenčićima posadite u zemlju,bez straha što je prerezan,ništa mu neće biti,istjerat će on,to sve zatrpate zemljom i to je sve. Ovisi zbog čega ga želite uzgojiti,ako je za mladi luk,onda prepuštam da vam Gospina trava to objasni,ja nisam tako sadila luk da bi dobila mladi luk,imam ga i ovako uvjek dovoljno. Ako želite uzgojiti sjeme za buduće lučice,onda ćete ga morati privezati dok bude imao cvjetne glave,inače se polomi i cvjetne glave padnu na tlo ,a onda nije dobro,neke čak i strunu prije nego sazrele.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hajd necel se bar ove mahune sa motki povratiti poslije kise hehe.ja se barem tome nadam u basti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |