Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 35> |
Korisnik | |||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Moji bozuri su stari samo 30 godina
![]() Razmnozavanje deobom u rano prolece kada tek krenu sa izbojima i dok na njima nema pupova, inace cvetanje moze da izostane par godina. |
|||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
||
Josipa, božuri su prekrasni. Ovaj žuti je poseban!
|
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Kako da razlikujem dvrenasti od običnog kada kupujem? Kako piše na vrećeici?
Ovaj moj nije drvenasti... skužila sam ![]() ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
drvenast se kupi kao sadnica, tj. gotova biljka
a oni gomolji bez zemlje su "obična" vrsta |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
||
josipa tvoj je stvarno vanserijski i prelijep
![]() |
|||
![]() |
|||
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
||
pozdrav svim božuroljubcima, drago mi je da vam se sviđa moj Alley Kat .Cvjeta jako rano tj, odmah poslije uskolisnoga. Nabavljen je u Njemačkoj.
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Pozdrav svim Božuroljupcima! Imam jedno pitanje,da li je nekome uspjela ova vrsta Božura iz sjemena? ![]() Radi se o drvenastoj vrsti! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
||
Eh, to i mene interesuje, sjeme sam stavila u zemlju pa sta bude, posto stajajnem gubi klijavost.
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Mislim da nisi dobro postupila tako što si ga odmah posijala!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
||
Sta da radiim sada?Procitala sma od prodavaca da treba odmah sijati zbog klijavosti, a jedno vrijeme sjeme je bilo u frizideru.
|
|||
![]() |
|||
||
To si dobro učinila,ako ti je sjeme bilo u frižideru!
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
||
Ne bih htjela da vas razocaram, ali meni se cini da je ovdje photoshop imao posla. Pored toga sjemenke su jeftine....... Nadam se da grijesim i da cete vi ipak uzgojiti lijepe plave peonije. |
|||
![]() |
|||
||
Makk,nema veze što je tu je!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
||
nikad nisam u centrima vidila božur za kupit....zna li neko di ima i kako se on uopće prisadi??
|
|||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|||
![]() |
|||
||
bilo ih je ove zime, mislim u drugom mjesecu u trg. centrima i poljoapotekama, gomolji po nekih 15ak kn
a i drvenastih je bilo, u konzumu, mala sadnica, oko 80-90 kn dogodine kad ih spazim, sjetiti ću te se kažu da se presađuje u jesen, kad se osuši nadzemni dio i biljka miruje, ja sam svog rozog na silu izvadila u kasnu zimu jer je bio na opasnom mjestu - opasnom za njega, prebacila sam ga u posudu i cvjetao je već ovo proljeće |
|||
![]() |
|||
||
Ja sam neke sadila s početkom proljeća ,čim se pojave oni pupovi iznad zemlje,koliko sam primjetila bolje rastu i prije se ustabile,a i nema opasnosti od smrzavanja.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Heeeej Makk sad su moje sumnje bar malo ublažene ,vidjela sam na netu da neki čovjek u Bih prodaje sadnice plavih božura,tko zna možda će i naši onda biti plavi. No nema veze ,kakvi budu,meni su svi lijepi! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti puno Viridarivm! Ti si ipak bolji poznavalac božura od mene,kad ih uzgajaš. Ali nema veze kakve god bio boje,nek mi samo nikne,ja ću biti Happy! Svi božuri su mi lijepi,ali ipak na prvom mjestu mi je onaj mirisni crveni,punog cvijeta, kakvog imam i jako sam sretna što sam ih naslijedila od bivše vlasnice od koje smo kupili kuću!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Viridarivm, pošto se ti jako dobro razumiješ u božure,Molim te onda,reci mi,postoji li šatirani božur,žute boje sa crvenim obrubom......ili se i tu radi samo o lošem photo shopu?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |