Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se, zid je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Puno toga mi se tu sviđa.......clematis je fantaastičan! Koliko godina ima kad je tako rascvjetan?
Koja vrsta clematisa, mislim koje je njegovo ime!?
A ovaj zid i kako si postavila vaze je za čistu peticu, jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno ti je cvijeće, a kadife sam samo jednom stavila u saksije i nikad više, samo u zemlju
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
U nekoliko navrata sam se vraćala na sliku clematisa - prekrasan je! |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Preeedivno cvijeće!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo uistinu! Teško je izdvojiti bilo što iz vrta ili sa zida, raskošni clematis me oborio s nogu, a ova kombinacija je savršena!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u tvom cvijeću a još više se divim trudu koji ulažeš, jer u tako malom prostoru uzgajati tako puno biljaka, iziskuje veliki trud!!!
Prekrasne biljke imaš, oborio me s nogu tvoj plavi klematis, ![]() Prvi put sam ti u vrtiću, ali potrudit ću se, svratiti ćešće!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
evo kao što sam i obečala malo novih slikica tj. onoga što je preživjelo ove protekle paklene dane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovako izgledaji kadife prije ![]() a ovako poslije žege ![]() Na žalost ni zaljevanje ni prihrana nekome nije mogla pomoči. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Hvala vam na posjeti i lijepim komentarima, Trenutno vodim bitku s vrelinom u mom dvorištu (jucer 43C u hladu) za svaki cvijet.Poneki cvijetić toliku vrelinu mije izdržao pelargonije se za sada još drže. Moram slikati cim stignem
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
prekrasan klematis i prekrasne lize
![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
jako lijepe slike
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno ti je cvijeće,a onaj zid sa pelargonijama ako se ne varam je prekrasan,sve je tako posloženo........
![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
krasno cvijeće,sve pet
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Neznam koju bih sliku izdvojila... divno ti je u vrtu i po zidu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala na posieti mom malom dvoristu
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ma samo ti nas davi kad imaš čim!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve je slatkis
![]() a ove crve sam ja imala u kompostu i bacila ih eto mi sad na... u cvijecu ih do sada nisam nalazila.... a panj je za *10* |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |