Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutija je odlična, krasno urađena sa zanimljivom salvetom.
Ne znam zašto ti se ne sviđa velika tegla, meni je baš simpa, prava cvijetna.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutija jeprekrasna,jako mi se sviđa,po mom"guštu".Mislim da si na locima za cvijeće mogla pustiti maštu na volju-ja bih možda malo osjenčala,ako ima vrata,prozora-neka ima i zidove!znam kako je gadno kad trebaš prekriti veliku površinu,probala sam to!kod etua vide ti se potezi kista,nemoj mi zamjeriti,samo ti pokušavam ukazati na neke stvari koji ćeš drugi put sigurno izbjeći.ja ne znam raditi sa spužvicom mada je tako najbolje jer nema tragova kista,ja radim sa kistom ali tupkam isto kao i spužvicom(ne volim boju na prstima a sve drugo najrađe prstima radim),moji su kistovi ko očerupane kokoši i nemilice ih tamanim.probaj s tupkanjem,ne potezanjem kista.motivi su odlični.
![]() |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Slavice i Mare, te crte su nastale kad sam nanosila bitumen SPUŽVICOM. Ispod bitumena je bakrena metalik boja pa se bitumen nije dao dobro nanijeti već su ostale takve crte. Jel ima kakav načina da se nanese bitumen lijepo na sklisku podlogu?
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Meni je ova futrola za naočale jako simpa - boja je genijalna, je li to original ili si sam miksala. Ako je original molim te reci koja je to, please.....
.... ona mala tegla s balkonom mi je posebno lijepa! U njoj niti ne treba biti cvijeće, sama za sebe mi je krasan ukras!
Molim još jedan savjet - gdje si pronašla taj dio foruma gdje su stalni iliti vidljivi posjetitelji? Ja sam pokušala pronaći ali ne uspijevam, a volim svugdje zaviriti i diviti se radovima....
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Jani, glede boje. Prvo sam futrolu za naočale obojala u bijelo fasadeksom. Onda sam naljepila slike. Oko slika sam nanijela bakrenu boju. Kad se bakrena osušila stavila sam bakrenu kontur pastu a kad se pasta osušila dodala sam po bakrenoj boji bitumen. To su te crne crte za koje su svi mislili da su tragovi kista a zapravo je to bitumen nanešen spužvicom na glatku površinu pa se nije dao lijepo utupkati. Kad se i bitumen osušio, sve sam izlakirala aqua lakom.
Arin, nisam ti odgovorila, lakirala sam na kraju lakom na vodenoj bazi kako bih zaštitila naljepljeni decoupage papir.
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
pitari su ti feeenooomeenalni
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - hvala ti na objašnjenju
![]() |
|
![]() |
|
Tifany, ja sam računovođa pa sam razvila pedanterijske sklonosti (htjela-nehtjela pređe u naviku) a i muž mi je djevica pa mi stalno prigovara kad vidi neku flekicu i govori mi da moram biti još pedantnija (šteta što ne vidi i svoje čarape koji ostavlja gdje god stigne).
Jani, koliko znam bitumen postoji samo ovaj crni iako sam vidjela na Perlici da reklamiraju nekakave patine u raznim bojama ali nisam sigurna da li je to isto ili nešto drugačije od bitumena. Ja imam Idein bitumen. Kad radim s njim stavim ga na foliju, malo umočim u njega spužvicu, onda protrljam spužvicu u komad papira kako bi uklonila višak bitumena (u suprotnom dobiješ veliku crnu fleku) i nanosim na rad. Možeš ga nanositi i na šablone.
Idein bitumen nije na bazi vode pa onda spužvicu moraš baciti kad završiš.
Glede zamjenskog materijala, vidjela sam da postoje razni bitumenski premazi, pretpostavljam da bi neki od njih mogao zamijeniti ovaj ali ih nisam isprobavala jer ni oni baš nisu jako jeftini (piksa košta oko 60 kn).
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ali ne možeš biti pedantnija nego jesi,zaista ti je sve savršeno napravljeno....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
romantika na tacni,krasno Mima
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno!ispala predobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Divna tacna!!
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Zato ti je tacna tako pedantno napravljena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |