vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 49> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna rijeka i priroda
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
mira K i smrcko,hvala vam na posjeti i hvala svima koji su "šetali" mojim vrtom a nisu se prijavili!
kod mene u Hercegovini vikend je bio prekrasan pa sam ga dobro iskoristila!
u subotu sam gotovo cijeli dan bila u Međugorju,poznatom gospinom svetištu. često odem dolje i moram priznati da je uvijek lijepo,no nekako meni je najljepše u jesen! gomila svijeta, svatko sa svojim problemima u potrazi za mirom,obraćem...
ono za čim najviše žalim je to što nisam ponijela fotoaparat pa da vam prenesem dio te ljepote... al drugi put,obećavam!
navečer je sljedilo ugodno druženje kod susjeda... i uživanje u zanimljivim anegdotama o životu na dalekom sjeveru, u švedskoj...
evo daška te atmosfere koju je preniou svoj dom..
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Međugorje je lijepo, prostor oko crkve je prekrasno uređen, uloženo je puno truda i ljubavi jesam li dobro svatila, ovu peć je donio iz švedske!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
antonija,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vrijeme je bilo prekrano pa su nam 3 puna sta vožnje do gore brzo prošla!
i opet ja zaboravila fotić!
![]() ![]() ![]() ![]() par slikica sam vhvatila mobitelom iz auta!
ovo je kupreško polje.... zlatna ravnica kojoj se na rubovima vidi prošarana šuma!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek lijepe slikice kod tebe!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Prekrasan ti je taj hercegovački kraj.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kupres...prekrasno...bila sam tamo zadnji put 2001g na susretu katoličke mladeži sa kćerkom u sred ljeta,smrzla sam se,ali imam predivne uspomene,kad smo stigli u Mostar bilo 4i kusur stupnjeva,umalo mi glava nije prasnula..koja razlika....ali dopada mi se taj divlji kraj,oduvijek sanjam o kućici uz planine na osami
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasne slike netaknute prirode
![]() ![]() ![]() vidim da si uspjela, bravo ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O krasne slikice,vidim ja da ti šetkaš ,pa i do Viteza stigla, mogla si krug napraviti do Sarajeva pa opet niz
Neretvu kući ima i na tom putu divnih mjesta i predjela |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je svratiti do tebe - uvijek negdje otputujem s tobom
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
eto mene u subotu u lijepu hercegovinu da i ja malo to izbliza pogledam iako ti vjerujem lijepo je i uvjeriti se .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ovu sam dobila ljetos i zasadila je nakon što je pustila korijenje.. mislim da je riječ o hoyi,slobodno me ispravite ako sam u krivu
![]() u moj dom stigla je ljetos od ujne iz Zadra!
ovo je mislim neka vrsta begonije, dugo joj je trebalo da krene s novim listovima. ovu sam dobila isto od rodbine iz Rame.
![]() ![]() ![]() ![]() toliko od mene za danas
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo sobno cviće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
A hoya je hoya,dobro si napisala,lijepo ti je sobno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna azaleja
![]() Kad sam vidjela sliku Kupresa odmah sam rekla da je to to, i prije nego sam pročitala odakle je slika. Moja mama misli za mjesto di je moj teren da je kao Kupreško polje i da ću tamo moći samo kupus uzgajati ![]() Moram joj dokazati da nije u pravu, a bojim se istine (prosječna godišnja temperatura kupresa 5.7 a moj teren 7.6 stepeni ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |