Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vilmač
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vilmač

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 49>
Korisnik
Poruka
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2010 u 12:43
Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

Osjećem ljepotu i toplinu jeseni ( i ako je baš ne voljim..) uz ove tvoje fotografije. Imam dobar osjećej kada ih gledam a ova mi se posevno dojmila. Predivno je tamo u tvom fraju!Clap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2010 u 23:09
Predivna rijeka i prirodaClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:14
mira K i smrcko,hvala vam na posjeti i hvala svima koji su "šetali" mojim vrtom a nisu se prijavili!

kod mene u Hercegovini vikend je bio prekrasan pa sam ga dobro iskoristila!

u subotu sam gotovo cijeli dan bila u Međugorju,poznatom gospinom svetištu. često odem dolje i moram priznati da je uvijek lijepo,no nekako meni je najljepše u jesen! gomila svijeta, svatko sa svojim problemima u potrazi za mirom,obraćem...

ono za čim najviše žalim je to što nisam ponijela fotoaparat pa da vam prenesem dio te ljepote... al drugi put,obećavam!

navečer je sljedilo ugodno druženje kod susjeda... i uživanje u zanimljivim anegdotama o životu na dalekom sjeveru, u švedskoj...

evo daška te atmosfere koju je preniou svoj dom..

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:18

Međugorje je lijepo, prostor oko crkve je prekrasno uređen, uloženo je puno truda i ljubaviClap

jesam li dobro svatila, ovu peć je donio iz švedske!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:49
antonija, Winkne naravno da nije..malo bi mu bilo nezgodno avionom!LOLLOL al dugo je tragao dok je našao ovu..i zbilja je prekrasna!
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 10:56

Tongueveć jučer nisam imala mira sjediti kući pa smo se MM i ja s prijateljima uputili ni manje ni više nego u VItez!!

vrijeme je bilo prekrano pa su nam 3 puna sta vožnje do gore brzo prošla!

i opet ja zaboravila fotić!Confused najblje bi bilo da ga nosim oko vrata umjesto lančića!LOLLOLLOL

par slikica sam vhvatila mobitelom iz auta!

ovo je kupreško polje.... zlatna ravnica kojoj se na rubovima vidi prošarana šuma!

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 15:37

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:19
Uvijek lijepe slikice kod tebe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 18:36
Prekrasan ti je taj hercegovački kraj.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 19:11
Kupres...prekrasno...bila sam tamo zadnji put 2001g na susretu katoličke mladeži sa kćerkom u sred ljeta,smrzla sam se,ali imam predivne uspomene,kad smo stigli u Mostar bilo 4i kusur stupnjeva,umalo mi glava nije prasnula..koja razlika....ali dopada mi se taj divlji kraj,oduvijek sanjam o kućici uz planine na osamiSmile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 19:36
mili Bože, koje li nedirnute i nestvarne ljepote meni potpuno nepoznatog vrela Borak i slavnog Kupreškog polja. Hvala na ovom veličanstvenom užitku, draga Vilmač!
lijepi pozdrav
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 19:38
prekrasne slike netaknute prirode
vidim da si uspjela, bravo
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 21:11
O krasne slikice,vidim ja da ti šetkaš ,pa  i do Viteza stigla, mogla si krug napraviti do Sarajeva pa opet niz
Neretvu  kući ima i na tom putu divnih mjesta i predjela
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2010 u 23:41
Lijepo je svratiti do tebe - uvijek negdje otputujem s tobom
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 16:02

smile79hvala svimaEmbarrassed,drago mi je da vam se sviđa moja hercegovina!

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2010 u 16:55
eto mene u subotu u lijepu hercegovinu da i ja malo to izbliza pogledam iako ti vjerujem  lijepo je i uvjeriti se .smile93smile72
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 13:50
Tonguevrijeme je da  vam polako predstavim i moje sobne ljepotice!
ovu sam dobila ljetos i zasadila je nakon što je pustila korijenje.. mislim da je riječ o hoyi,slobodno me ispravite ako sam u krivuWink
u moj dom stigla je ljetos od ujne iz Zadra!

ovo je mislim neka vrsta begonije, dugo joj je trebalo da krene s novim listovima. ovu sam dobila isto od rodbine iz Rame.Smile

Smileobitavaju na podu uz balkonska vrata od juga, zato što nemam klupice na prozorima unutraCry

Tongueazaleja je puna novih pupova. rado je preporučujem svima jer joj je cvijet predivan i dugo traje!

toliko od mene za danassmile79 svima!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 14:13
Lipo sobno cvićeThumbs%20UpOno što misliš da je begonija ,je begonija.Prekrasna azalejasmile71
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 16:40
A hoya je hoya,dobro si napisala,lijepo ti je sobno cvijećeTongue
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2010 u 16:58
Predivna azaleja smilie_ga_042.gif

Kad sam vidjela sliku Kupresa odmah sam rekla da je to to, i prije nego sam pročitala odakle je slika.

Moja mama misli za mjesto  di je moj teren da je kao Kupreško polje i da ću tamo moći samo kupus uzgajatiLOL
Moram joj dokazati da nije u pravu, a bojim se istine (prosječna godišnja temperatura kupresa 5.7 a moj teren 7.6 stepeniConfused ). I vjetar je kao na KupresuConfused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.