hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smail hvala na posjeti drugi pu se javi
![]() anči sukulenti su dar on naše semire pa su mi još draži od onih koje kupim ![]() gio i tebi hvala na komplimentima,ima vremena stići ćće one ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo još malo slika mojih kučnih ljepotica
![]() Uploaded with ImageShack.us šarenolisna hoja ![]() Uploaded with ImageShack.us sobna juka ![]() Uploaded with ImageShack.us euphorbija mili cvijet je bijeli |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us još jedna difenbahija ali dosta krupnijih listova ![]() Uploaded with ImageShack.us moja dracena je visoćija od mene a ja nisam baš mala žena. ![]() Uploaded with ImageShack.us šaflera |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us a evo i huge na terasi posmatra radove ![]() Uploaded with ImageShack.us a ova slika je od ljetos kako se hugo sunča |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma on pravo uziva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us danas sam na placu gdje imamo vikendicu pošla da ošišam ovu moju ukrasnu travu ali sam odustala izgledala mi je tako svježa i zelena da nisam imala srca da je isjećem. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
samo je zastiti i svezi
![]() |
|
![]() |
|
nisam mogla odoljeti da ih ne slikam baštovanke na mom placu prvi put
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
hvala gio na savjetu drug si nema šta
![]() |
|
![]() |
|
ovo si bas divno uslikala
![]() |
|
![]() |
|
naravno poslije slikanja sam i ubrala to će jesti mm jer to on hoće ja nevjerujem onome što neznam a on je tu bolji od mene pa kad hoće nek izvoli.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kućne ljepotice su baš ljepotice! A Hugo koji virka je I na kraju ove jesenske slike su baš lijepe!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hugo zbilja uživa, ali i ja također. Gledajući gljive baš sam ogladnila - idem si spremit doručak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Ah curke nešto sam vam zaboravila napisati,ove gljive su me asocirale ...
Prije 2 tjedna u nekakvoj šumici ili bolje rečeno velikom grmlju nadomak Zadra brala sam vrganje.To ako nisi vidio ne možeš povjerovati koliko ih ima.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka, triša ,mirjam hvala na posjeti mojim biljćicama i komplimentima mom hugiću.
mirjam moja hoja još nije cvjetala a i skoro sam nabavila ovu drugu sa zelenim listovima ali znam da ću se načekati dok procvjeta.velika pusa za sve vas ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sobne biljke su jako lijepe, a Hugo je prelijep,
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Vidim da si već dobila savjet da ne šišaš (pampasicu?), a ja bih dodala, ako imaš još koju ukrasnu travu, nemoj ih šišati do proljeća. Zaveži im zajedno listove (u gornjoj trećini), a s obzirom na podneblje u kojem živiš, možeš uokolo pobosti i grančice crnogorice tako da korjen ukrasnih trava dobije što manje vlage i da je zaštićeniji. ![]() |
|
![]() |
|
Fani,ja sam dobila malu grančicu od prijateljice i stavila je u zemlju.Primila se bez problema i rasla super kao i danas a cvijetala je nakon 2 godine i to obilno a miris... pozdrav.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cimifuga hvala na savjetu i tebi savjeta nikad dosta ,tako ću i uraditi da bi je zaštitila
![]() mirjam onda bi moja mogla cvjetati već ove godine, nadam se i nestrpljivo išćekijem cvjetove ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |