Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 96> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam svima. Pa sve sam ove nabavila po sajmovima cvijeća, nešto na flori u ZG, a ostale u Opatiji ili Rijeci, ništa posebno, uvijek imaju dosta velik izbor, a ja biram one koje nemam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
meni se sviđaju sve a naročito ove dvije zadnje,
i mene zanima gdje si ih nabavila? |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Triša, jako lijepe su ove lilaste boje, mogu li znati gdje si ih nabavila, jer takve nemam?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Ma znam ja da one trebaju biti vani. Ali kako su mi se lijepo raširile bilo mi je žao da ih ostavim vani. Dok sam bio mali znam da je svaka kuća imala nagdje na krovu šupe ili sl. i tamo su bile godinama i nije im bilo ništa. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ivane, a zašto u podrumu ? Pa čuvarkuće normalno prezimljavaju vani.
|
|
|
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
HemesCC ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 91 |
evo još par mojih...
![]() |
|
http://www.flickr.com/photos/hermescc/
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
triša kako su lijepi i raznoliki ovi tvoji...
ma svima su super, a ove kreacije s njima su neiscrpne, bravo za ideje i izvedbu |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 91 |
MermaidDreamer, onda kantica ze tebe :)
Štefica, ove cipele su super ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefice idi u jarca, kog si to izula
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
stefica.n , cipelice su super
HemesCC , kutijice su lijepe, ali su mi draže kantice |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Gle, gle.....ovo je slatko !
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
i još par kreacija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
očito je nešto pošlo krivo :)
evo budućeg vertikalnog vrtića ![]() |
|
|
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Glikica, 11111
![]() ne bi trebalo biti kuće bez čuvarkuće ![]() ...nekada davno, moja je baka imala u jednoj staroj rangli (hrđavoj, izgriženoj od hrđe, skoro šuploj, onoj pravoj starinskoj, točkastoj, boje više nije niti imala, samo se nazirala, brdo čuvarkuća koje niti su imale zemlje niti im je to bilo bitno.... |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Haha, Ruža i konzerve , odma se popalila
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |