Zadar u slikama |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 34> |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, divan vam je okoliš škole!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U podnožju smokve kao da vidim albiciju???Ovo mi je dobro s ljutim papričicama.Ko održava vrt?Učenici?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas je nešto jako 2 puta zatrubilo.Mislila sam da je neki ogroman kruzer.Aparat u ruke i brzo na prozor,ali ništa.Sve uobičajeno.
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadranke, bravo za fotke, održite nam ovu temu stalno "živom". da možemo uživati u ljepotama vašeg grada.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Frida, prelijepo radno okruženje. Ko to održava, djeca ili radnici?
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
školski vrt održavaju uglavnom spremačice i domar pod budnim okom ravnatelja koji je idejni začetnik ovog projekta...pomažu djeca u grupi "Mali vrtlari", a učiteljsko osoblje je nadzorni faktor ( dežura da se očuvaju nasadi od uništenja i zagađenja)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veseli me da ste i učenike vrtlare uključili, upravo to je najvažnije!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu vjerovati da moja ulica nije još ni blizu da bude gotova,a rade svaki dan.Rade po sistemu:kopaju,zatrpavaju pa opet isto kopaju pa zatrpavaju.Onda kamen odvoze pa opet dovoze.Možda se pere neka lova.
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha, ha, Kiki, ma kako možeš to pomisliti - da se pere lova....
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
c-c-c-c... stvarno, kako ti to pada na pamet
biće peru kamen ili je nekom nešto ispalo pa sad traže, centimetar po centimetar |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš oko za detalj
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki ko, reportaža o Zadru kao da ju je radio CNN. Uloviš sve važne detalje.
Probudila si mi ponovno želju za Zadrom. Prošle godine sam posjetio Zadar a ove tvoju Silbu katamaranom iz Lošinja. Inače da znaš da sam pola vremena što sam proveo na Silbi tražio onaj tvoj kaktus kapitalac. U ovoj tvojoj reportaži fali jedino panorama grada sa zvonika sv.Stošije. Kada će on doći na red ? |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |