Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 31> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jooooj cure nemojte je plašiti! Nema te mačke koja ima šanse pored brižne i ljute mame patke!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
@nichll=) = i meni je lijepo kada nas posjetiš
![]() @Mari,5510 = hehe, sve nas je više rogatih, čini mi se da su svi sakrivali svoju rogatost
![]() ![]() @anči 39 = hvala ti
![]() @hamara = To je priroda, jednostavno je tako! Preživi onaj jači ili onaj koga mi zaštitimo (no danas smo u poziciji da moramo štititi SVE, na žalost
![]() @Lantana= hvala ti Lantana, dođi nam ponovno
![]() Hvala svima na komentarima i svemu
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I priča i slike i cvijeće i patkice sve je nekako lijepo i skladno, kao neki mali svijet za sebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
a dogodi se svašta... mom Geu su ptice, mačke, pilići... šetali po glavi. Moja mačka se igrala s papigom... onda smo u šinteraju uzeli Luxa. Isto pravi retriver ko Geo. Pa je čovjeku blizu kojeg smo ih vodili u šetnju pridavio ravno 3 velike, prekrasne, šarene patke! Kako je MM već bio bolestan, a dugo se poznamo, rekao nam je ipak konačno nakon treće... onda je ponosno mami od snahe donio pokazati mače (njeno) koje je pridavio... i sad se ja više ne usudim uzeti nikakvu zvjerku!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako je lijepo kod tebe
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno cvjetno okruženje
![]() i ja imam rogove ali samo za ukras ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
kod tebe mi je baš lijepo....
![]() |
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Budem rain, ali i vidjeti ćeš ih sama :), slatke su skroz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joooj,nikad vidla takve racice,moj Rain bi se obeznanil od sreće!!!Grožđalinda isto,samo od druge vrste sreće
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Gioiaa tvoje mačkice i peseki su socijalizirani (odrasli uz te patke)! Ove moje po kvartu jedva čekaju zavrnuti glavicu jednoj od njih, na žalost! :(...
Drago mi je što ti imaš bolja iskustva od mene, ali možda je stvar u veličini patkica, moje su jako malene i sitne... Ne znam!
Kisss
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Ja stvarnom nemam problema sa mojim mackama,a u dvoristu uvek imam i pacica,i mali gusaka,morkica,curkica id.,ma ni Nero(pas) ne obraca paznju.
Ranije sam imala lovackog psa i divlje patke,nismo imali ni tad problem ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Eh, mali kaktus, pitaš što su mi se zamjerile mačke? Nekad sam bila mačkočoljubac (imali smo i podmlatka 4-5 kom), a sad susjedove koriste moj vrt kao WC, čak i ne zakopaju kao nekad, a prijateljima pecaju koi-šarane iz jezera. Našla sam jučer pred vratima sljepića odgrižene glave. Nažalost tako bi prošle i patkice, šteta bi bilo predivne su. Hvala malaluna na informaciji, hvala na pozivu, čim organizira rain posjet nudim se i ja. Usput bilo bi lijepo popiti kavicu i uz moje jezerce, nema bolje kave od vrtne, jutarnje, popodnevne, svejedno.
|
|
![]() |
|
@Anaida= uuuu nadam se
![]() @gioia =
![]() @Duda-Lave= bitno da su sretni
![]() ![]() @Mira021= hvala ti miro021
![]() @rain= ti već jesi dio priče htjela ti to ili ne htjela
![]() ![]() @TaTjana i Lucy = hvala na komentarima
![]() ![]() ![]() @ Baka Bea i mali kaktus=
Za ove patkice mačke jesu opasnost! Prvu patkicu (1 ženu od Peweea) su ubile mačke, jer tada još nije bilo ograđeno kao sada (sve bočne strane i "plafon"). Ima i drugih noćnih vrebajućih beštija (kune, lasice itd).
Ovo su jako malene patkice, poput onih za kadu pa ih mačke mogu napadati i nauditi im pa čak i ako lete jer ovo su Wooden ducks= svijaju gnijezda na stablima (kod mene ne jer nemam takvu mogućnost - za sada). Također, nemogu zimi biti vani pa im treba i zimsko sklonište. Baka Bea ako te zanimaju dođi vidjeti ...
Pusa svima
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tko ne bi ovo ljeto uživao u hladovini tvoga vrta?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baka Bea,kaj tu si se mačke zamjerile,moje mačke ne diraju susjedine piceke,pa zašto bi ove lijepe patkice
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
priroda...cveteki... mrak. svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baš bih htjela biti u priči kad dojde bračni par sa 14 potomaka :-))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Svako malo zavirim u lijepi podsljemenski vrt, pratim njegovo nastajanje i uživam. Prije nego krenete na kavu kod malalune, navratite na podsljemensku kavu kod bake bee
![]() Usput, imam neka pitanja, malaluna, molim te ako možeš pomoći: 1. imaju li tvoji susjedi mačke? 2. pretstavljaju li mačkurine realnu opasnost za patke? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. |
|
![]() |
|
Djevojke hvala na posjeti i na lijepim željama za ono dvoje pernatih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow vrt je divan ali patkice su predivne..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |