Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 103> |
Korisnik | |
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna kombinacija čuvarkuće i dragoljuba... super!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kameni cvijet (graptopetalum paraquayense) je kod mene prošlu zimu prezimio vani, pod snijegom. Isto tako sam ga ostavila za probu, i rezultat je dobar.
Da dodam, ja sam u sjeverozapadu BiH. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni su se dopale slike sa dragoljubom,a posebno ova sa čuvarkućom i kamenim cvijetom,zar on tako brzo raste? |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima nam je zapela za oko posljednja fotografija! uvijek uživam u tvojem vrtu KK!
lijepi pozdrav
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj veliki kaktus je zaista fantastičan. Da li zimi ostaje vani.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretna sam da ste sretni u mom vrtu. mali kaktus:da,stvarno brzu raste i uspješno se razmnožava.Semira:meni se smrznuo friško presađeni.Da je bio star mošda nebi.tikvić:ako se u mojoj galeriji vratiš par stranica vidjećeš da je u zemlji i da je visok par metara.Ovo su mu podmladak-blizanci.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma vidi ga kako je samo pružio tu granu i rascvao se
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato je sada pokojan
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno a oleandar je još u punom cvatu
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su slatke te raznorazne kombinacije svega sa svačim! Super ideje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti je cvijeće draga, sad vidim od koga ću žicati čuvarkuće tam na proljeće!!
|
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti reći da se i ja spremam žicati sukulente ali one koje nemam.
|
|
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, opet lunjam tvojim vrtom od prve stranice i kaj sada reči:
niski ciperus tražim godinama i nađem ga kod tebe, plava špagica- jako efektno izgleda na streliciji koja je, usput da velim, monstruozna, ti veliš origano a vidim samo ostić, kažun prekrasan - ove godine skupljala kamenje na plaži za njega, ali nakupila samo onih koji su mi se lijepili za prstiće, za zdenac života, i zdenac želja čula ali zdenac kamenja-tvoj je prvi, ptičica kraj kučice za ptice-vrlo originalno, cikasice-tiha patnja, kako se razmnožavaju, skakavac na štangi-opet originalni trenutak-da li si ga zalijepila, kaktus koji glumi pauna-odakle ti takve ideje sjevaju, ali uistinu glumi pauna, opet prekrasan, jel Silba otok, ako je nije ni čudno što imaš takvo krasno cvijeće, pa čuva ti ga cijeli bataljon patuljaka, žaba, a one koje mlatiš japankom neću ni spominjati, a da li si pokušala komarce mlatit japankom, booollliii, kameni cvijet-fantastičan, kaj je je, pa makar morala to ponoviti 1000 puta, smokve i sprej protiv komaraca, nikada mi nebi palo na pamet - kada sam ja ispod smokve tj kada se davim smokvama ništa me nemože omesti, pa čak ni svi komarci iz Kine, pasiflora iz sjemena - molim te, sjeti me se ako bude sjemenja,, da, uz one sve čuvare tvog vrta - još i blizanci meksikanci pa valjda svaki sa dva pištolja!!!!! Kaj reči nakon svega, fantastično, ja sam valjda u prijašnjem životu živjela u tvom vrtu!!!!! Luda sam za svakom sitnicom koju vidim u tvom vrtu!!!! Velika pusa za kraj, dok opet ne dolutam!!! WWWaaawww, gotova sam za sada, pa ako se kome ne čita moje škrabanje nek traži detalje o kojima sam pisala po tvome vrtu, do ujutro ih valjda sve promađe!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe se može naći puno prekrasnih kombinacija i ideja, jedan prelijepi vrt
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Kiki-ko?
Opcije poruke
Hvala(0)
|
freeland44
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |