Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaa, si vidjela kako sam se razbacala. Buritov rođo, aloja i kameni cvijet su prekrasni, zna se zašto ![]() ![]() Ovaj obrub od astera imam već godinama, al moje cure uvijek na istom mjestu gaze pa je malo deformiran. Samo ti meni donesi svog kornija, sve drugo tvoje super raste kod mene, pa će i on. Puseee! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ej, dragica moja, vraga ja stignem! Vidiš da sam samo detalje slikala, nikakve panorame, da ne vidite zaraslu travu, korova kao u priči... A papmasicu onu pravu ti ja nemam, ja ti samo ovaj šaš imam. Al njega dobiješ, naravno. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se dobro prošetala tvojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, nisi jedina. nakon ovolikih kiša nemoguće je izbjeći travurdinu. hvala ti unaprijed!
![]() |
|
![]() |
|
Ej, kaktusiću, hvala ti.na posjeti, a hosta... jel ti stvarno misliš da ja znam kako se zove? A znaš ona šarenolisna, ne znam kako drugačije da ti objasnim. Ajde, pogledat ću dal imam sliku.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nemoj sada da te opet nema mjesec dana!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Hej bigi, i moja hosta cvate.
I waigela i onaj žuti grm i phloxići u kamenjaru. I kerija. Voće mi je cvalo prije dva tjedna. Ja mislim da je to posljedica onog nevremena. Biljke su si utuvile u glavu da je tada bila zima. Sad sve cvatu. |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće, a vrt... ?
![]() Šta se brineš za travu (njoj i tako ništa ne smeta, ni kiša, ni sunce) kad imaš prelijepo cvijeće.
Hosta i cvijet
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lille, hvala ti na posjeti. I drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće.
A sad, kako sam i rekla, nastavak slika, tj. malo pokućaraca. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Zbilja si se raspištoljila. Pikavipatuljci su ti herzig! Lajkam na veliko (posljedica FB)
A za ono od jučer, jesam malo nagla i uvijek trčim pred rudom. Nekad i padnem, al se uvijek dignem. A nekad ostanem ležati. ![]() I japanke nosim po vani dok god nema minusa. Al na čarape naravno!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je ona hosta već odavno ocvala
![]() Baš si me razveselila slikama pikavca i nepikavca u ovo kišno prijepodne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kamenjar ti je divan,i cvijece i pikavci i nepikavci
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |