Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 18:55
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Uh, al' si se raspištoljila Wink, morla sam se dva puta vraćati, kamenjar je ipak the best, buritov rođak lijepo crven, aloja i kameni cvijet pravi primjercii, ideja sa obrubom od astera je super Clap, cosmosi iako na zalasku uvijek lijepi, pohvale TM za fotografije LOL, a već znaš na što sam ljubomorna, na Cornus alba sibirica, ma moj ni da mrdne, ovu godinu ide na drugo mjesto Confused ili ga na zimu nosim kod tebe na rehabilitaciju Big%20smile

Aaa, si vidjela kako sam se razbacala. Buritov rođo, aloja i kameni cvijet su prekrasni, zna se zašto Wink. Mada, moram priznat, ovaj kameni je bio dvostruko veći, al mi je jedan dan novčanik pao na njega i ....na pola! Valjda zato što je bio pun! LOL
Ovaj obrub od astera imam već godinama, al moje cure uvijek na istom mjestu gaze pa je malo deformiran.
Samo ti meni donesi svog kornija, sve drugo tvoje super raste kod mene, pa će i on.
Puseee!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 18:57
Originalno poslano od člana TaTjana43 TaTjana43 napisao:

ej Bigica, nemoj se izmotavati s posjetom svom cvetju. vidiš da sve stigneš. ak niš drugo morala bum te žicati kineza i pampasicu. divim ti se. posao, klinci, cveteki i itd itd

Ej, dragica moja, vraga ja stignem! Vidiš da sam samo detalje slikala, nikakve panorame, da ne vidite zaraslu travu, korova kao u priči...
A papmasicu onu pravu ti ja nemam, ja ti samo ovaj šaš imam. Al njega dobiješ, naravno.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:02
I ja sam se dobro prošetala tvojim vrtomTongue,lijepo si kamenjar orubila s asterimaClap,a koja ti to hosta tako kasno cvate?Thumbs%20Down
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:03
draga moja, nisi jedina. nakon ovolikih kiša nemoguće je izbjeći travurdinu. hvala ti unaprijed!
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:05
Ej, kaktusiću, hvala ti.na posjeti, a hosta... jel ti stvarno misliš da ja znam kako se zove? A znaš ona šarenolisna, ne znam kako drugačije da ti objasnim. Ajde, pogledat ću dal imam sliku.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:06

Evo, našla. To ti je ova mala u sredini.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:08
Nemoj sada da te opet nema mjesec dana!
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 19:24
Hej bigi, i moja hosta cvate.
I waigela i onaj žuti grm i phloxići u kamenjaru. I kerija. Voće mi je cvalo prije dva tjedna.
Ja mislim da je to  posljedica onog nevremena. Biljke su si utuvile u glavu da je tada bila zima. Sad sve cvatu.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 21:06
Predivno cvijeće, a vrt... ? Wink
Šta se brineš za travu (njoj i tako ništa ne smeta, ni kiša, ni sunce) kad imaš prelijepo cvijeće.
Hosta i cvijet smile227 
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:32
Lille, hvala ti na posjeti. I drago mi je da ti se sviđa moje cvijeće.
A sad, kako sam i rekla, nastavak slika, tj. malo pokućaraca.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:40
Najprije malo bodljikavaca

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:47
Dobro, ovaj nije baš pikav, al ajde

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 09:59
Pa opet malo pikavih

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:05
Zbilja si se raspištoljila. Pikavipatuljci su ti herzig! Lajkam na veliko (posljedica FB)
A za ono od jučer, jesam malo nagla i uvijek trčim pred rudom. Nekad i padnem, al se uvijek dignem. A nekad ostanem ležati. smile202

I japanke nosim po vani dok god nema minusa. Al na čarape naravno!!LOL
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:07

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:15

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:18
Meni je ona hosta već odavno ocvalaTongue

Baš si me razveselila slikama pikavca i nepikavca u ovo kišno prijepodneClap,imaš lijepu kolekciju
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:20

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:21
Kamenjar ti je divan,i cvijece i pikavci i nepikavci
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:32
Voskovica (hvala Bromi)

Benjaminček u pozadini

Klorofiti ( Brbe, Kat.rea Hug

Juketina, manja

Hoya ( TB, smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.