Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 152> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moje je ono crveno u sredini
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Iberis me ovo proljeće zaista razveselio svojim nježnim bijelim cvetićima i jako sam mu zahvalna na tome.
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vidim da kaskam,žardinjere si fino popunila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo samo da i kod tebe ostavim traga da sam bila -lijep
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
......Sretan Uskrs......
![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Pregledala sam sve od početka do kraja. Velik prostor, mnogo biljčica a još više posla. Ali vidim da to tebi godi
![]() ![]() Puno si učinila, već sad je lijepo, a kako li će tek biti uskoro. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
razveselio me i mići Primorkin šeboj. Konte, tvoj sam tek posadila.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka je otela moje plavo - već ću se ja s njom dogovoriti za sada uzimam ono plavo-bijelo s desne strane.
Hvala ti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Jako si bila vrijedna. Svaka čast.
![]() Nadam se da si se odmorila preko blagdana. Mene su stalno svrbile ruke dan nešto bocnem, čopnem ili krknem. Sve sam to i napravila ali sa hranom
![]() |
|
![]() |
|
moja ljubimica Euphorbia blista u svojoj raskošnoj ljepoti, ljuljajući se na buri:
![]() Dornicum (divokozjak) samo što nije otvorio svoje desno žuto okeko:
![]() Papaver je isto spreman zablistati u svoj svojoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
u mojem senjskom vrtu procvala je moja prva heuchera koju mi je poklonila kći moje prijateljice, H.sanguinea "Leuchtkaefer".
Ne zamjeriti što je slika malo nejasna...
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i ja i ja, ali vam neću reći koje......Sretan Uskrs
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja ću rozo!!!
Krasno! |
|
![]() |
|
Malo phloxa je preživjelo i počelo otvarati svoje ružičasto-crvena okice ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Žardinjere su prekrasne
![]() Hvala za jajčeko
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
evo mene i u tvome vrtu...
krasnog posla si imala i imas toga jos.. inace ovo sta sam vidjela je krasno i super svi sredila i ispred zgrade... ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() Sretan Uskrs ![]() |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Hvala za jajca draga
![]() |
|
![]() |
|
Oxalis se razbujao i uskoro će ogrnuti ružičasti plašt:
![]() zaplavila je i preslica
![]() Liriope muscari u tri tjedna dobila tri nova izboja:
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |