Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 165> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kombinacije su prekrasne, posebno one s ukrasnim koprivama.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve je krasno.....morala sam si ponovno pogledat crvenu ruseliju...a danas mi je posebno za oko zapela narančasta bugenvilija....stvarno je odlična! I roza - poklon od sina je lijepa, sviđaju mi se te koje "gusto" cvatu
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I meni su THE BEST!!
Moram ti pohvaliti i jasmin, lijep ti je i veliki, moj je u maloj vazi, cvate ali vidim da se muči, sad ću ga za vikend staviti u veliku vazu da mi druge godine lijepo plete ko tvoj.
I gipsofila ti je krasna, ja je dobila od Šmrcka, brzo se širi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
da se pohvalim uspjela sam zapelcati naranđastu bugenviliju - htjela stavit sliku ali me nešto pili možda uspijem poslije
niho ja ti sada pelcam mlade i onda budu lijepe na proljeće |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe uvijek lijepog cvijeća i lijepih kombinacija, a hibi je
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
imam još dvije nove boje od shashe dogodine kominacija sa šest boja moram nešto smislit, ako prežive zimu
![]() |
|
![]() |
|
ništa posebno, samo umočila u hormon i pod vrećicu i za nekoliko tjedana pustila žile, hoćeš pelcer pa probaj
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
mogu zamisliti šta već planiraš sa cvijećem na godinu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Tek sad spazih Ivanu....
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala što ste zavirile u moj vrtek svima
![]() |
|
![]() |
|
niho, gioiaa, lantana, hoja, korijenko, anaida hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
lijepo,lijepo
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sagni se da ti šapnem: Danas sam jako hvalila kontesin plumbago, ali i tvoj je isto tako lijep. Nemoj nikome reći!
Cleome, ruselija, hibiskusi ..., vazu sa koprivama ti neću hvaliti nego vidi dogodine moj vrt pa će ti biti jasno da su tvoje toliko lijepe da moram imati takvu kombinaciju - i gotovo.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bravo Bromi što si uspjela zakorijeniti narančastu bugicu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ja isto obožavam vidjeti kombinaciej na forumu - pa odmah sanjarim i kombiniram za iduće proljeće!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ti se nama zahvalila ili ne samo ja znam da se ne može odoljet i ne ući u tvoj vrt. I znaš šta me još interesuje ja nikako žare -koprive ne mogu zimi spasiti . One meni stoje na prozoru ali one se isile i onda kad se trebaju zaliti ja to odraadim a one samo istruhnu. I svake godine moram ponovo ih od zaove uzimati i pomlađivati -
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
morala sam se vraćati više od 10 strana jer nisam stigla prije zaviriti u tvoje prelijepo dvorište, ali vrijedilo je jer imaš prekrasne cvijećke
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i ja sam pregledala zaostatke,pohvale
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Bromi što si uspjela zakorijeniti narančastu bugicu!-- Hoću jaaaaaaa de mi je zakorijeni ovdje kod mene ni bugica a kamo li praha .kad budeš slala ja ti sve troškove plaćam ili tebi šaljem šta želiš ali obećaj mi zasigurno
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |