Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
kaktusi u cvatu predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće ti je prekrasno. Koje boje imaš....Divota jedna.
Pa rascvjetani kaktusi a sad vidim i sukulenti....
revija boja....
A pilence, golovrato.... ma baš je slatko i mene je potsjetilo na djetinjstvo, ali ne kod bake na selu, nego ni manje, ni više nego na Zagreb i Šalatu!
Gdje smo svatko imali svoj kutak za svoje kokoši
![]() onih nekih ranih pedesetih godina!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Englezice su ti krasne. Kaktusi baš lijepo cvjetaju. Šteta da nemaš vrta kad toliko voliš cvijeće.
|
|
![]() |
|
Tu su i čuvarkuće od Natalije kojima je očito dobro kod mene kad imaju ove bebice,e a sad mi recite što s njima da li da ih ostavim ovako ili otkinem i posebno zasadim!!??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Englezice su ti prekrasne,a kad sam vidjela procvale kaktusiće ostala sam bez riječi
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hoće, pogotovo ovaj zadnji..i ja ga imam ali sam ga zbog onih ljepljivih ušiju morala porezat, no on je opet izbacio mlade i idu dosta brzo...
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nemoj plakati Lika, za ovom fuksijom (cijena im je sramotno visoka usput), meni su one najljepše (e da sam znala prije da su i tebi lijepe) i jučer sam se u Ludbregu počastila sa dvije miće.Kad malo porastu , samo me sjeti i dobiješ pelcer ako hoćeš
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lika onaj suklent što crveno cvate, zamolio bih te njegov naziv da ga dodam na popis šta treba kupiti
![]() a što se tiče čuvarkuće, ja ih pustim svake godine sa mladima i onda ih nagodinu otkinem i posadim i imam ih opet previše i tako svake godine. da ih idem brojati mislim da bi mi se opako zavrtjelo. a ako ih hočeš rasaditi, onda pričekaj dok se barem još malo ne razviju. pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo cvijeće! Sukulenti će ti se brzo raširiti i popuniti samo pripazi s njima po zimi, posebno ovaj jer meni se redovito smrzne!
Aptenia cordifolia:
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lika
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sukulente su pravi slatkiši
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je slatko i drazesno
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Neće kod nas...eno ga u mom dvorištu u nekim žardinjerama pred jednim portunom "prelijeva" se preko njih, a non stop je vani... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasne biljke i krasne slikice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |