natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 109> |
Korisnik | ||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
samo za tebe ću ovaj tanjur slikati i sa stražnje strane...samo da kažem, kolaž se vidi i sa zadnje strane...vidjet ćeš...do sutra najkasnije ga stavljam, sada moram otići nešto pripremiti za ![]() ![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
meni je moj pripremio ručak kad sam radila crijepove
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
ajmo, ajmo...za rucak stavi gotove lasagne u pecnicu...hihihi...ma salim se, i ja idem dovrsiti rucak da me mama ne upuca...ne znas sto je gore - muz ili mama...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Nažalost se zna što je gore......
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
za dobrojutro, jedno malo ubacivanje novonastalih doza... ovih dana samo na njima radim, pa me ispričajte ako sam pomalo dosadila sa njima... ali, što je tu je
dakle, da vam predstavim najnovije podmetače iz serije "bež kompletić" ![]() zatim slijedi dozer za šećer ![]() slijedi poklopčić za dozer za kavu ![]() cijeli dozer za kavu ![]() i na kraju,svi na okupu..."bež kopletić" ![]() |
||
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
svi kompletici su mi predivni, ali ovaj mi je favorit...naj, naj, naj detalj je - naravno - poklopac na dozeru....
![]() |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Nipošto nisi dosadila,svaki dan provjeravam dali je još koji kompl.gotov i sad sam hipnotizirana
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
E...draga moja...kako bi dosadila takva ljepota. Jesu sve su dozeri...ali svaki je poseban na svoj način.... Treba imati ideje , duha, da istu stvar napraviš na milijun načina.
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga moja maslino ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
da, to je zaista najveći od svih izazova, kako to napravitina više načina, a da svaki bude jedinstven... još smišljam kako napraviti crveni komplet ![]() svje je pripremljeno, dozatori obojani, podmetači isto, samo da mi nešto sjevne i to je to... |
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Jako lijepi kompletić. Slažem se s Gogom i meni je ovaj favorit
|
||
![]() |
||
|
hvala karmen...sada ste i mene zarazile, i meni postaje favorit |
||
|
||
![]() |
||
|
Srećice ajde...poslikaj i podmetače da ih bolje vidimo.
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Slažem se s tobom Lula- bež je klasika i zaista se uklapa uz sve boje i stilove
|
||
![]() |
||
|
koje podmetače, ove bež? ... moram pričekati da izađem van na vanjskom svjetlu to odradim, u prostoriji mi ne uspjevaju lijepo...tijekomd ana obećajem ovaj rad...moram i dori-st uslikati tanjur...ajme, koliko dugova... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Prekrasni kompet,raspucavanje ipalo super!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
Bež kompletić je toliko prelijep a posebno mi se, osim divnog motiva, sviđaju obrubi, kako si to radila da ispadne ovako "pleteno"?
|
||
![]() |
||
|
zalijepila trakicu oko podmetača ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma kad stigneš....a to ti je cijena dobrog rada...pa sad ti radi tako dobro....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |