DECOUPAGE |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 86> |
Korisnik | |
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super platno, motiv je izvrstan i uredan rad, e sad još kako kažu majstorice da je malo osjenčit...................Ali meni je i ovako lijepo.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta je to ono isto platno?!?! Wooooooow!!!
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Izzy, to je to. Iskreno, jel valja?
|
|
ANĐELKA
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je odlično! Pravi jesenski ugođaj! Bilo mi je lijepo i na početku, nisam ni mislila da nešto nedostaje, ali ovo mi je mrak! Svaka čast!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam se tri puta vraćala pogledati verziju prije pa ovu poslije. za ne povjerovati! i prvi put je bilo dobro, ali ovo je za čistu desetku.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ispalo
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ostala bez teksta,fenomenalnoooooooooo
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super!
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovo se sad zove slika!!!!!!!!! Bravo, veoma mi se dopada kako si je doradila !
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo nije decoupage, to je umjetničo djelo . Izgleda kao da ga je naslikao umjetnik!Super je!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostala sam paf kad sam vidila ovo. već sam ti rekla kod stare verzije da je rad lip, al ovo... remek djelo! svaka čast! |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem odreda svaku od naših dragih teta salveta, ovo je sada nešto WOW, bilo je i prije, ali sada...mislim da sada oka sa nje ne skidaš i da se samo smješkaš ovom prelijepom radu...
i smješkaj se draga, zaslužila si, zaista je predivno... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage tete salvete, prvo puno, puno vam hvala na vašim savjetima, a zatim i na pohvalama. Kad sam uzela platno i razmišljala kako ću ga doraditi nisam bila sigurna kako će to ispasti, a onda od straha da nešto ne pokvarim uzela sam drugu polovicu salvete što mi je ostala i ispod nje stavila jedan malo tvrđi papir i izrezala salvetu zajedno sa papirom. Onda sam taj papir stavila na sliku na platnu i počela mackati okolo. Mogu vam reći da sam jako zadovoljna kako je ispalo, jer nisam umrljala salvetu na slici. Malo muke, ali stvarno se isplatilo. Jako sam zadovoljna
|
|
ANĐELKA
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka....baš sam ponosna na tebe ....hm....da čudna izjava, ali jesam.
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se jakooooo sviđa što si napravila, i salvetica (mislim da sam dobila jednu od tebe), i rad, i ideja sa papirom
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to se zove "doraditi salvetu"...bravo...jako lijepo...neprepoznatljivo u odnosu na prethodni izgled tog rada...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je fenomenalno. I ono je bilo dobro ali ovo je potpuno nova slika. Zaista prelijepo. Super si to uredila.
|
|
anđelka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |