Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 140>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:35
Lijepoga li cvijeća kod tebe............
Onaj cvjetak - Physostegia virginiana,- famozan.zapisala  i ja da si ga nekak i ja nabavim. Da upitam; di si ga ti nabavila?
Ali smokve, to je moje najdraže voće.Jako ih volim ali ova kiša me nervira jer ništa neće biti ako ovako nastavi padati! Baš sam tužna. A ti, uživaj u svojima! Mljac, mljac.......
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 16:51
Cure moje drage zahvaljujem na posjeti i pohvalama. Što se ljepote tiče, pa to je po onoj kod susjeda uvijek ljepše, ja bih puno toga mijenjala, ali to nije tako lako.
Triša biti će i tvoja lijepa, bez brige. Moja sada več 4. godinu cvate....
Lilly, kupila sam kod nas na placu od žene koja ih ima puno i bavi se uzgojem takvoga cvijeća. S obzirom da je moja mlada, ima 3 grane i još ne cvjeta, ali po listu vidim da je drugačija od ovih koje imam od prije, a žena ih i razlikuje po obliku lista, pa se nadam da će biti žuta... uglavnom biti će na jesen grančica za pelcanje.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 23:09
Hvala cure, samo vi šečite, samo pazite da ne dobijete šape na ramena i jedan veliki LIZ LOL. Smokve obožavam, pogotovo svježe, zato sam tako sretna.....
Bergenia, zamisli, dobila sam od svekrve Ermm
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 19:24
Ova slika sve govori, lijepo, zeleno, cvjetno...Clap
nđeoske trube u cvatu

život je more
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:11
rado svratim kod tebe i sve mi je lijepo..smile57
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 14:23
Trublja je super!!! Imala sam i ja žutu ali mi je pozebla. Gdje si ju ti kupila,ja ih nisam nigdje vidjela?
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 16:00
Prošle godine sam posadila mladicu smokve ispred kuće (južna strana)...na žalost, zima je bila gadna i mislim da ju je ubilo onih -20 stupnjeva. Ovog proljeća se ponovo počela granati iz korjena. Ove zime ću ju malo zaštititi. Koliko im treba da počmu davati plod?
Vidjela sam da imaš maline. Kad se one sade? Mogu li se uzeti reznice, pa direktno u zemlju ili ne?
Glicinija je naravno prekrasna...sad kad sam vidjela onu stablašicu, odlučila sam si kupiti i uzgojiti je kao drvce.
Jedino sam razočarana što nisi, uz cvijeće, poslikala svoju Reicu.

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 17:38

E take bi ja trube,sve je lijepo

Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 23:19
Prekrasno cvijeće! Baš interesantno ono za kućnu sreću.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 11:01
Vec jedes smokve Clap!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 17:48
OK Antune, rozu i bijelu imaš, a ja sam lani kupila jednu koja bi trebala biti žuta, pa ako je imati češ i žutu ( još mi nije cvjetala).
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 11:14
Baš mi je bilo lijepo prošetati "med cvetjem".
Prelijepo!Big%20smile
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 14:15
smile64
Predivno izgleda a.truba
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:58
Predivno je peošetati tvojim vrtom!

smile64
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 14:48
O Katica kakvo lijepo cvijeće imaš. I dvorište na onoj jednoj slici je prekrasnosmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:07
Ne znam kad sam zadnji put bila u tvom vrtu,ali ovo sto sad vidim sve mi se svidja ,a najvise ti zavidim na smokvama
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 11:17
Kat.rea. super i ona echinacea, što si meni poslala će nadam se cvjetati kad bi mi bar bila kao tvoja.

Ostalo pet plus.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 15:26
pesek sladak,ruže fantastične ali..glicinijom me ubijaš draga moja prelijepa je i stalno si ju škicam..nego ja sam svoju kao što si rekla..grane koje su se već popele na pergolu i njihove one dugačke tanke mladice sam  šiknula na tri pupa kao što si rekla ali sad..iz tih pupova su opet šibnule isto takve tanke dugačke šibe ..i šta sad šefe da radim? pomagaj
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 21:21
ljepote kod tebeSmileClapClapClapClap kod tebe cviječe kao da se natječe koje će biti veće, raskošnije....
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 15:24
uvijek je lijepo svratiti u tvoj vrt...uvijek uzivam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.