Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 73>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 21:04
5 za ružesmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 20:22

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

kao i uvijek kod tebe posebno  ove poslednje ruže što si podjelila sa nama i tvoje sobne biljke tako lijepo njegovana.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:50

Ruže su ti prekrasne Tongue

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:32
Alisa, lijepe si nam slike darovala..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:19
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:00

I moje udomljene orhideje! I one su  poklon..Jako drage osobe..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 18:49
Hvala Smrčkić na lijepim ćeljama za moje ružice!Raduje  me da si krenula sa frmovima.Kod moje mame imaju tise.Ja imam jednu skroz malu,iz sjemena je nastala.Mama je sijala..Ja nemam mjesta za grmove,nažalost...Ali.ovog borišu i jođ jednu srebrenu smrču dobila sam od tate(on je zaljubljenik prirode i četinara)pa nisam mogla da odbijem..

Evo još malo od mene,sad malo kućnih biljčica..Samo dio...

Adeniumi iz sjemena..

Malo džumbusa na šanku

Ova biljka je ,drag poklon od jedne forumašice!

Fenix i areca druguju..

Trahi.Jedan od dva.Stari je skroz loše..

I, moja strelicija uživa u kupatilu..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 18:31
Ružice i boriša su ti prekrasni.smile64

Naravno neven je biljka koja do najduže opstane u vrtu i sve nas razveseli. U mom vrtu će uvijek imati posebno mjesto.Tongue

Dobro si se ponovila sa ružicama, želim da ti sve uspijuThumbs%20Up

Kupila sam si samo 3 ruže za proljeće od Milića, i tu su mi na balkonu u posudi. Penjačice su Golden Shower žute.Smile

Takođe i ja sam počela sa grmićima i četinjačama, novina su mi 4 tise ( taxus x media - hicksii ).Big%20smile Planiram ogradu od te vrste, makar morala kredit dići LOL

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 18:22
Otok,ti bi snijega a ja mora!Mijenjat ćemo se! :D Ne volim zimu ni na  slikama :(

Jos jedna slicica mojih biljčica na zimovanju..

I još neke nove ruže.Ove nostalgične,posebno su me oduševile..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 18:07
I neven se borio...

Moj boriša..

Dio novih Topalovićki..Kupila sam ih 6 ,komada ove jeseni...

Moja papigica!Poklon od jedne divne forumašice!Pazim je i mazim...(u istom redu mini rasadnik i moja mala tibuchina isto poklon,od druge divne forumašice...Za obje pusa!!

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 17:53
Ove su ruže pravo osvježenje, prekrasne su!

Alisa, volimo mi i slike snijega blještave bjeline
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 17:43
Snijeg i debeli minus prekrili su moje biljke,moju baštu...Slikala sam prije snijega ,aiko je već sve pred izmak bilo,ali evo par sličica.Prvo jedan buketić ubran u mojoj bašti prije sniježnih padavina..

I gajlardija je odoljevala kasnoj jeseni...

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 23:53
smile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 19:57
Pošpricala sam crvenim uljem, pa čak i tuju. Ništa se biljkama nije desilo, lišće je kod svega OK. Možda je nakon toga padala kiša, ma bitno da sam šprickalasmile106. Sad mi je savjest čista. LOL
Iduće špriskanje u proljećeWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2010 u 19:55
Super,Makk!Jedva čekam da vidim prve cvjetove na tvojim ljepoticama...
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 20:38
Hvala draga Alisa, kao i da si mi poklonila. ali ja sam danas, upravo prije nekoliko minuta naručila puuuuuno različitih vrsta. Jedna od njih liči na tu tvoju ljepoticu.
Hvala ti
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 12:34
Joj curke hvala vam na posjeti..Ovih dana sam u prazničenju bila pa me nema..Za slike sam se ulijenila pravo,a i nema se Bog zna šta pokazati u ove jesenje dane...Pokoja ružica,pokoji cvjetić i to je to...
Makk,i meni se sviđa ta fuksija.Prošle godine mi je uginula preko zime i opet sam je nabavila u proljeće.Opet je na zimovanju ako uspije ostavim ti reznice,ako ne,kupujem nam na proljeće nove!
Svima koji šetaju mojim vrtom velikaa smile78
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2010 u 00:06
Nasetala sam se i nagledala sam se !   Suuuuper !      smile55
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 23:18
Divna je ova fuksija i da ponovim opet, najljepša od svih (bar za mene).
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 00:43
jel još ovako rascvjetana

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.