Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 73> |
Korisnik | |
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 za ruže
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us kao i uvijek kod tebe posebno ove poslednje ruže što si podjelila sa nama i tvoje sobne biljke tako lijepo njegovana. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ruže su ti prekrasne |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Alisa, lijepe si nam slike darovala..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I moje udomljene orhideje! I one su poklon..Jako drage osobe.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala Smrčkić na lijepim ćeljama za moje ružice!Raduje me da si krenula sa frmovima.Kod moje mame imaju tise.Ja imam jednu skroz malu,iz sjemena je nastala.Mama je sijala..Ja nemam mjesta za grmove,nažalost...Ali.ovog borišu i jođ jednu srebrenu smrču dobila sam od tate(on je zaljubljenik prirode i četinara)pa nisam mogla da odbijem..
Evo još malo od mene,sad malo kućnih biljčica..Samo dio... Adeniumi iz sjemena.. ![]() Malo džumbusa na šanku ![]() Ova biljka je ,drag poklon od jedne forumašice! ![]() Fenix i areca druguju.. ![]() Trahi.Jedan od dva.Stari je skroz loše.. ![]() I, moja strelicija uživa u kupatilu.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ružice i boriša su ti prekrasni.
![]() Naravno neven je biljka koja do najduže opstane u vrtu i sve nas razveseli. U mom vrtu će uvijek imati posebno mjesto. ![]() Dobro si se ponovila sa ružicama, želim da ti sve uspiju ![]() Kupila sam si samo 3 ruže za proljeće od Milića, i tu su mi na balkonu u posudi. Penjačice su Golden Shower žute. ![]() Takođe i ja sam počela sa grmićima i četinjačama, novina su mi 4 tise ( taxus x media - hicksii ). ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Otok,ti bi snijega a ja mora!Mijenjat ćemo se! :D Ne volim zimu ni na slikama :(
Jos jedna slicica mojih biljčica na zimovanju.. ![]() I još neke nove ruže.Ove nostalgične,posebno su me oduševile.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
I neven se borio...
![]() Moj boriša.. ![]() Dio novih Topalovićki..Kupila sam ih 6 ,komada ove jeseni... ![]() Moja papigica!Poklon od jedne divne forumašice!Pazim je i mazim...(u istom redu mini rasadnik i moja mala tibuchina isto poklon,od druge divne forumašice...Za obje pusa!! ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove su ruže pravo osvježenje, prekrasne su!
Alisa, volimo mi i slike snijega blještave bjeline |
|
![]() |
|
Snijeg i debeli minus prekrili su moje biljke,moju baštu...Slikala sam prije snijega ,aiko je već sve pred izmak bilo,ali evo par sličica.Prvo jedan buketić ubran u mojoj bašti prije sniježnih padavina..
![]() ![]() ![]() ![]() I gajlardija je odoljevala kasnoj jeseni... ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pošpricala sam crvenim uljem, pa čak i tuju. Ništa se biljkama nije desilo, lišće je kod svega OK. Možda je nakon toga padala kiša, ma bitno da sam šprickala
![]() ![]() Iduće špriskanje u proljeće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Super,Makk!Jedva čekam da vidim prve cvjetove na tvojim ljepoticama...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Hvala draga Alisa, kao i da si mi poklonila. ali ja sam danas, upravo prije nekoliko minuta naručila puuuuuno različitih vrsta. Jedna od njih liči na tu tvoju ljepoticu.
Hvala ti |
|
![]() |
|
Joj curke hvala vam na posjeti..Ovih dana sam u prazničenju bila pa me nema..Za slike sam se ulijenila pravo,a i nema se Bog zna šta pokazati u ove jesenje dane...Pokoja ružica,pokoji cvjetić i to je to...
Makk,i meni se sviđa ta fuksija.Prošle godine mi je uginula preko zime i opet sam je nabavila u proljeće.Opet je na zimovanju ako uspije ostavim ti reznice,ako ne,kupujem nam na proljeće nove! Svima koji šetaju mojim vrtom velikaa ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nasetala sam se i nagledala sam se ! Suuuuper !
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Divna je ova fuksija i da ponovim opet, najljepša od svih (bar za mene).
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jel još ovako rascvjetana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |