Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 272> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam, nisam pokušala. Probaj. Mislim da bi za motanje bilo sasvim dosta 3 grane. Ja sam motala samo dvije.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Slikaaaaaaj!!!!Ja danas raspravljam sa MM šta da stavim od cvijeća u tegle.Veli on,bez surfinija i fuksija,ko da ništ nemaš.Eto znam da bude to visilo no ne znam šta još ni koje boje.Zato slikaj,treba mi ideja
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e baš je lijep
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni se baš sviđa tvoj vlak bez voznog reda, a ima puuuuuuuuuno vagona.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bože ova hoya okupirala cjeli forum sa svoja dva krumpirka i to nabavila jeftino, naravno, što još možeš kupiti za 20 kn, žena zna tražit i našla.
Ljubomorna sam jako, ali moje se grančice još drže, znači ima nade.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo sad jedna lijepa slika krumpirka i nadam se da će tvoj biti ovakav.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kod mene ti nema baš nekih ideja.
Ma, shasha, sorry, nemaš šta kod mene vidjeti! Stavit ću sliku da vidiš vlak bez voznog reda!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šta, pa šta, tra,la,la - pa toliko sam ga željela. Kao dijete se veselim.
Morala sam ovaj puta proći jeftinije jer sam u MBM-u prošli vikend stresla čuda kuna.
|
|
|
|
![]() |
|
Mislim da moj neće biti takav jer je druga vrsta.
Ali - sad si mi dala misliti: Mogla bih nabaviti i ovakvoga, a onda s njim pod ruku i - dobit ću garant izgon iz kuće.
|
|
|
|
![]() |
|
Ove prve tri vam moram pokazati jer su mi posebno drage. Lantana, vidiš li ih, je l' vidiš koliko me vesele?!
![]() ![]() ![]() A ovo je ono što ne volim, ali sam bila slaba. Posustala sam, nasijala i nakupovala, a sad moram dalje. Sve su vaze krcate manjih i većih sadnica.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vidjela sam seni tvoga. Već sam gledala i pokušala motati. Nego u jednoj su vazi 3, a u jednoj 4 pa mi je muka. Sada sam ih presadila i prekrila im petu grane zemljom.
Može li tako u zemlji pustiti korjenčiće pa da onda višak maknem sa korjenčićima, a dvije da nastavim motati?
|
|
|
|
![]() |
|
I kaže se: Pametni se uče na tuđim greškama...
|
|
|
|
![]() |
|
Pa motika, metla, lopata, grablje, kakav vražji fotić - njega spremi za Buzet, jer koliko si para sada potrošila u Buzetu ćeš moći samo slikati.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
malo mi je teško otkinuti višak grana. Ako ih maknem, a ne uhvate se bit će mi krivo. Počela sam motati dvije mlađe grančice, slikala sam, ali ću slike staviti kasnije kad vidim rezultate. Da ne davim neprestano.
Imam puno biljaka koje sam dobila sa juga i sve sam ih stavila u pitare jer me strah radi zime. Imam mali ukopani podrum pa će i one i krumpirko tamo zimovati!
|
|
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Hoya, ako želiš stabalce motaj grane dok su zelene. Donje listove polako kidaj i krumpirko će brzo ići u visinu.
|
|
![]() |
|
Znači mora unutra zimi. Samo ti stavljaj slikice ima nas koje zanima kako se to radi, svašta se mora naučiti da sam nešto napraviš. A najbolje se učiti na tuđim greškama.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jesam malo pukla, a? Sad lijepo molite boga da bude lijepo vrijeme da možete i vi i ja raditi i da ne držim fotić u ruci nego motiku!
|
|
|
|
![]() |
|
Znači imaju 2 vrste krumpirka . Tvoj je onaj koji se može oblikovati u drvo, zar ne? Vidjela sam od Seni sliku krumpirka tu.
<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=104&PN=4 Baš je lijep. Sviđaju mi se te biljke stablašice. Stavljaj nam slikice toga što radiš s njim i kako ga motaš, da nešto naučimo ![]() A što se s njim radi zimi gdje je velika hladnoća? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
tako ti ja imam isto jedan kutak kamo su mi vaze sa svim i svačim svo razno sjemenje koje niče za presad, biljke koje se oporavljaju.... Imam dva naziva za to: šoksoba ili Ponte rosso
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |