Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 272>
Korisnik
Poruka
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:49
Ne znam, nisam pokušala. Probaj. Mislim da bi za motanje bilo sasvim dosta 3 grane. Ja sam motala samo dvije.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 17:56
Slikaaaaaaj!!!!Ja danas raspravljam sa MM šta da stavim od cvijeća u tegle.Veli on,bez surfinija i fuksija,ko da ništ nemaš.Eto znam da bude to visilo no ne znam šta još ni koje boje.Zato slikaj,treba mi idejaWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:27
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Smrcko, ljubim te, hvala što si ove korisne savjete pohranila na mojoj temi - lakše ću naći. A rado pamtim i koristim takve recepte.

smile92  Uh koliko poljubaca...smile81
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:24
e baš je lijep
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:52
Meni se baš sviđa tvoj vlak bez voznog reda, a ima puuuuuuuuuno vagona.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 18:18
Bože ova hoya okupirala cjeli forum sa svoja dva krumpirka i to nabavila jeftino, naravno, što još možeš kupiti za 20 kn, žena zna tražit i našla.
Ljubomorna sam jako, ali moje se grančice još drže, znači ima nade.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 23:00
Evo sad jedna lijepa slika krumpirka i nadam se da će tvoj biti ovakav.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 19:43
Kod mene ti nema baš nekih ideja. 
Ma, shasha, sorry, nemaš šta kod mene vidjeti! Stavit ću sliku da vidiš vlak bez voznog reda! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:22
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Bože ova hoya okupirala cjeli forum sa svoja dva krumpirka i to nabavila jeftino, naravno, što još možeš kupiti za 20 kn, žena zna tražit i našla.
Ljubomorna sam jako, ali moje se grančice još drže, znači ima nade.

Šta, pa šta, tra,la,la - pa toliko sam ga željela. Kao dijete se veselim. 
Morala sam ovaj puta proći jeftinije jer sam u MBM-u prošli vikend stresla čuda kuna. 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 07:00
Mislim da moj neće biti takav jer je druga vrsta.
Ali - sad si mi dala misliti: Mogla bih nabaviti i ovakvoga, a onda s njim pod ruku i - dobit ću garant izgon iz kuće.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 21:53
Ove prve tri vam moram pokazati jer su mi posebno drage. Lantana, vidiš li ih, je l' vidiš koliko me vesele?! 

A ovo je ono što ne volim, ali sam bila slaba. Posustala sam, nasijala i nakupovala, a sad moram dalje. Sve su vaze krcate manjih i većih sadnica.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:42

Vidjela sam seni tvoga. Već sam gledala i pokušala motati.

Nego u jednoj su vazi 3, a u jednoj 4 pa mi je muka. Sada sam ih presadila i prekrila im petu grane zemljom.
Može li tako u zemlji pustiti korjenčiće pa da onda višak maknem sa korjenčićima, a dvije da nastavim motati?
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:02
I kaže se: Pametni se uče na tuđim greškama...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:26
Pa motika, metla, lopata, grablje, kakav vražji fotić - njega spremi za Buzet, jer koliko si para sada potrošila u Buzetu ćeš moći samo slikati.smile158
RIJEKA

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 10:41

malo mi je teško otkinuti višak grana. Ako ih maknem, a ne uhvate se bit će mi krivo.

Počela sam motati dvije mlađe grančice, slikala sam, ali ću slike staviti kasnije kad vidim rezultate. Da ne davim neprestano.

Imam puno biljaka koje sam dobila sa juga i sve sam ih stavila u pitare jer me strah radi zime. Imam mali ukopani podrum pa će i one i krumpirko tamo zimovati!
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 21:37
Hoya, ako želiš stabalce motaj grane dok su zelene. Donje listove polako kidaj i krumpirko će brzo ići u visinu.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 10:44
Znači mora unutra zimi. Samo ti stavljaj slikice ima nas koje zanima kako se to radi, svašta se mora naučiti da sam nešto napraviš. A najbolje se učiti na tuđim greškama.Wink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:24
Originalno poslano od člana minimode minimode napisao:

uh koliko štiva za jedan dan, dosta brzo raste krumpirko, a nemam ga ni ja........doći će i on na red!Approve

Jesam malo pukla, a? Sad lijepo molite boga da bude lijepo vrijeme da možete i vi i ja raditi i da ne držim fotić u ruci nego motiku!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 10:17
Znači imaju 2 vrste krumpirka . Tvoj je onaj koji se može oblikovati u drvo, zar ne? Vidjela sam od Seni sliku krumpirka tu.

<>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=104&PN=4

Baš je lijep. Sviđaju mi se te biljke stablašice.

Stavljaj nam slikice toga što radiš s njim i kako ga motaš, da nešto naučimoWink
A što se s njim radi zimi gdje je velika hladnoća? Embarrassed
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 22:04
tako ti ja imam isto jedan kutak kamo su mi vaze sa svim i svačim svo razno sjemenje koje niče za presad, biljke koje se oporavljaju.... Imam dva naziva za to: šoksoba ili Ponte rosso Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.