JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni je lijepo,i voljela bi dobit na poklon, barem ovu lila kutijicu,krasna je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo... jako lijepo.. kao što sam već rekla obožavam tvoje radove jer su veseli, razigrani , živi...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ova kutija ti i nije tak mala, ali jejakolijepa....hvala ti
springica duso...a takva sam ti....zvoncica sa carobnim prahom koju kad protreses kako sam vec rekla sve posipam bojama...heheh
nego ocemo mikakvu bozicnu lutriju napraviti??????? ono jedna napise nasa imena u dve kutije i izvlaci koja kojoj salje neki uradak i onda to fotkamo kad dobijemo...haaa???
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
napravila je nove vile, damn zeno pa kaj mi to radis :)
nisu to pokemoni, da moram skupit sve....joooooooooooooooooooooooj kaj bum s tobom, u top :) u top bum te strpala :)
znaci ljucibasta nije zavrsila na kutiji za caj :)
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
jok, evo je na kocki kak sam i mislila...ma od onih vila sam sam nju jucer jer sam sve ovo za dana s moramla napraviti..da ti ne velim do kad sam radila i ujutro se digla ilakiralai susila...ostale vile cekaju zavrsavanje s jos 5 daskica od jucer-ukupno 10-tak radova moram zavrsiti....puf puf puf
|
|
![]() |
|
a zakaj malu jassi u top
![]() ok, imati ces opet gutljaj kave u salici....
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi.. ja sam davnih dana rekla da sam za Božičnu tombolu!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
od sada kod tebe nosim salicu s poklopcem :) jedini nacin da zastitim najsladji zadnji guc kave :) to ti dodje ko sikterusha (kava kojom goste pratis doma ili zdravo seljacki steras doma) :)
upljesnivila se bijela farba. imala sam prekrasne zelene gljive po poklopcu, povrsini, i sva se osusila i pretvorila u jednu napuklu kocku :( grozno, fakat ne imah pojma da se boja kvari :(
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
legendice, super su ti svi radovi, meni favorit ova zadnja ljubičasta kutija sa malom vilom zvončicom, joooooj, predivna je....
|
|
![]() |
|
rekla sam ti za boju, bus uzela od mene
fala sunvce moje malo
springica a ko bu organizirao?
|
|
![]() |
|
...ajd napiši temu i da se cure jave...pa napravimo popis
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
|
|
![]() |
|
jassi, aj stavi i ostale vile da se dobro vide, presitna je slicica :)
|
|
![]() |
|
stavim kada zavrsim, nisu mi lijepe ovako samo u pripremi
napravim temu...
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ovo je za nove radove
ne treba vise ni komentirati
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super ideja bozicna tombola..i ja sam za,i to rado.....
![]() |
|
![]() |
|
odi otvorila sam bozicna nagradna igra i prijavi se
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ma ti si legenda. gle kaj radis! predobro. |
|
![]() |
|
fala milaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |