Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 58>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:52
i meni je lijepo,i voljela bi dobit na poklon, barem ovu lila kutijicu,krasna jeClap
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:55
Bravo... jako lijepo.. kao što sam već rekla obožavam tvoje radove jer su veseli, razigrani , živi...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:57
ova kutija ti i nije tak mala, ali jejakolijepa....hvala ti

springica duso...a takva sam ti....zvoncica sa carobnim prahom koju kad protreses kako sam vec rekla sve posipam bojama...heheh

nego ocemo mikakvu bozicnu lutriju napraviti??????? ono jedna napise nasa imena u dve kutije i izvlaci koja kojoj salje neki uradak i onda to fotkamo kad dobijemo...haaa???
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:00
napravila je nove vile, damn zeno pa kaj mi to radis :)

nisu to pokemoni, da moram skupit sve....joooooooooooooooooooooooj kaj bum s tobom, u top :) u top bum te strpala :)

znaci ljucibasta nije zavrsila na kutiji za caj :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:02
jok, evo je na kocki kak sam i mislila...ma od onih vila sam sam nju jucer jer sam sve ovo za dana s moramla napraviti..da ti ne velim do kad sam radila i ujutro se digla ilakiralai susila...ostale vile cekaju zavrsavanje s jos 5 daskica od jucer-ukupno 10-tak radova moram zavrsiti....puf puf puf
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:03
a zakaj malu jassi u topsmile43, pa ona tak jepe vile radi...bbbbbuuuaaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaaaaaaaa...aaaaaa..smrc

ok, imati ces opet gutljaj kave u salici....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:13
Jassi.. ja sam davnih dana rekla da sam za Božičnu tombolu!!
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:14
od sada kod tebe nosim salicu s poklopcem :) jedini nacin da zastitim najsladji zadnji guc kave :) to ti dodje ko sikterusha (kava kojom goste pratis doma ili zdravo seljacki steras doma) :)

upljesnivila se bijela farba. imala sam prekrasne zelene gljive po poklopcu, povrsini, i sva se osusila i pretvorila u jednu napuklu kocku :( grozno, fakat ne imah pojma da se boja kvari :(
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 14:15
legendice, super su ti svi radovi, meni favorit ova zadnja ljubičasta kutija sa malom vilom zvončicom, joooooj, predivna je....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:06
rekla sam ti za boju, bus uzela od mene

fala sunvce moje malo

springica a ko bu organizirao?
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:10
...ajd napiši temu i da se cure jave...pa napravimo popis
Na vrh
Ivana-Mia View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivana-Mia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 15:19

smile141Svaka cast. Radovi su vam predivni.

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 16:05
jassi, aj stavi i ostale vile da se dobro vide, presitna je slicica :)
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:15
stavim kada zavrsim, nisu mi lijepe ovako samo u pripremi

napravim temu...
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:20
smile55
ovo je za nove radove
ne treba vise ni komentirati
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:21
smile58
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:22
super ideja bozicna tombola..i ja sam za,i to rado.....Smile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 18:25
odi otvorila sam bozicna nagradna igra i prijavi se
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 19:45
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

moja nocna smjena za poklon danas:

evo

nije nesto ekstra ali mi jel ijepoooooooooo

ma ti si legenda. gle kaj radis! predobro.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 19:47
fala milaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.