kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 2021222324 80> |
Korisnik | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez riječi sam!!! stvarno divno!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ponavljam se svaki put, ali radovi su ti fantastični. .predivni. .ma nemam rijeći zaista. . |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
buba,cleo hvala najljepsa,pusaaaaaa
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem sa Cleo,ma ko bi više izmišljao riječi kojima bi se opisala tvoja djelaOd sad bum ko Rose,samo smajlićima pokušala nešto "reći"
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitala sam se ja gdje si. Drago mi je da si tu. Radovi su ti mraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Totalno su odlični. Meni je umjetnost jedno vrijeme išla samo kad bi bila "slomljena". Vidjet ćeš to je ona faza sa slomljenim staklom i slične faze tome. Drago mi je da si zadovoljna radovima, ja sam oduševljena i nadam se da će sve bit ko radovi. Bravo, bravo
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hej kaća...nije me dugo bilo, a vidi tebe šta si svašta krasno napravila!! o pitarima neću više...ovo sa 2 k je super, super...a Mozart...
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća....
Svjesna si da radiš prelijepe radove, samo mi je žao što ne radiš češće ali te razumijem jer i ja sam takva....
Svi radovi su na svoj način prelijepi....super si sve ukomponirala super su ti i podloge....ma rekla sam ja ti si meni pravi umjetnik!!!
Vidim počela si sa 2k i super ti ide...ja još nisam počela ali vjerujem da kada počnem samo ću to raditi jer mi je ta tehnika jaaaaako lijepa...
U svakom slučaju ti si mi
P.S. Salvete su mi stigle i sve su na broju i sve su prelijepe!!!
Hvala ti još jednom.
|
|
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preeeedivno, koji motivi pa pitorico, ma sve je mrak
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure moje lipe i drage,puno,puno hvala,od srca..malo ste me "podigle" sa prekrasnim komplimentima,a stvarno mi nije lako,jer mi je dijete u bolnici,i mozete zamislit kako se osijecam..no,dijete je sad puno bolje,pa smo i mi,doma prodisali..hvala jos jednom,divne ste,pusaaaaaa
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izbriši poruke pun ti je pretinac ne mogu ti odgovorit
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jesan,ispricavan se |
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi majstorice, Mozart mi je naj i masline također.
Vidim da si bila baš vrijedna.........
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaća htjela sam ti nešto predložiti...kada drugi puta budeš radila ove kovčege, prije nego što počneš uzmi šraubencier i odšarafi sve ove male bravice ili kako se već ti metalni dijelovi zovu.
I kada je sve gotovo onda ponovno iz zašarafiš na mjesto...bit će neusporedivo. Ja sam kod onoga kovčega kojeg sam radila prvo to napravila i stvarno je efektno...
To mi je netko dao savjet, više se niti ne sjećam vjerojatno je bilo davno...
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dori, draga puno hvala
proljece,draga hvala ti na super savjetu,da znas da me bas namuce ti metalni dijelovi |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam na prvoj kutijici pomuljala bravicu pa se otelila dok sam oprala sa štapićima za uho. Onda sam preko bravica ljepila pik traku , e to je tek zaj.. i pimplanje obljepiti. I vidla da nema druge nego sve odšrafiti - pjesmica za raditi kutijicu
|
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo sto sam radila kroz protekli tjedan.
nisam mogla pronac malu,kriznu kacavidu,pa nisan odvidavala metalne dijelove na ovoj skrinjici,pa san opet sve pomuljala,kako rece gogs boje na skrinjici i ovoj slici nemaju veze sa onim u prirodi,podloga na slici je skroz zuta,a skrinjica je kivi zelena |
|
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno,meni ko i uvjek najdraze oni s motivom ruze
|
|
Odgovori | Stranica <1 2021222324 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |