Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Decoupage by leon@rda
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Decoupage by leon@rda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324>
Korisnik
Poruka
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 10:57
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Tvoje kutijice su moja tiha patnja, tanjuri lijepi ali nekako, kao da mi to nisi ti! Znam, stotinu ljudi stotinu čudi i za prodaju treba imati svega ali, ja uvijek ostajem ja i kažem što mislim!

franjčy......promjene su u svakom slucaju potrebne..LOL....a kolko uspiju,uspiju....odoh ja onda na kutijiceThumbs%20Up
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 10:17
Čekaj leonarda....moram ti nešto reći.....

Izgleda da je sve stvar ukusa....meni su recimo tvoji pittorico radovi najbolji na forumu i kod tebe sam ih prvi puta i vidjela, tako da si meni u tome ipak najbolja!!!

I još kompliment za najnovije tanjure....prekrasni su!!!

Tako....sada možeš ići.Smile

Na vrh
Jazz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jazz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 11:13
aaaa...kutijice su bjuutiful!!
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 12:36
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Izgleda da je sve stvar ukusa....meni su recimo tvoji pittorico radovi najbolji na forumu i kod tebe sam ih prvi puta i vidjela, tako da si meni u tome ipak najbolja!!!

ok....sad mi je lakse.......LOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2009 u 14:17
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

ok....sad mi je lakse.......LOL

Eto drago mi je da sam se olakšalaWink
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:08

Super mi je ova tvoja kolekcija kutijica, baš su slatke ovako na okupu, uopće ne znam koju bi izdvojila. smile55
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:12
Tanjuri su ti prekrasni!Thumbs%20Up
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 15:48
e hvala........nisu losi....i meni se svidjaju........Wink
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2009 u 08:44

e hvala........nisu losi....i meni se svidjaju........Wink

Draga Leo, ti si zaista preskromna
Tvoji radovi, bez obzira da na kojem su predmetu i kojim medijem su obrađeni, su uvijek daleko iznad prosijeka.....
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2009 u 17:59
hvala Hippysmile72

........ma ko mi govori...sve sto taknes u sjaj pretvorissmile75
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:38
nije me bilo duuuuuuuuugo....puno mi se stvari desilo....manje ruznih...a vise lijepih....evo nesto mojega nije decoupage...nesto na staklu....dijeli  dnevni od hodnika....ne znam da li ce se dobro vidjeti...ali dimenzije su 2.20m sa 1,15m.....

Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:38
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:39
leonarda ovo je prelijepo....svaka ti čast....divno si to napravila Clap
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:40
imala sam problema slikati....jer je s druge strane sunce ivelika svjetlost...a plus toga kupila sam malu kameru sa starim datumom na njoj...a ja slikala...pa dok mi nije sin promjenio datum , a ja nisam ni skuzila...Embarrassed
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:41
hvala ali to je samo pola.....smile78
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:44
ovako je nastajao rad
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:44
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:45
Draga Leo,

ovo je predivan povratak
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:46
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:48
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.