Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 203> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve u cvatu- prekrasno, ostić ti je zakon
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Campanula u stepenicama je naj, ali jako mi se svidjela ova palma, da li znaš da li je to ona žumara ili neka druga.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bako, evo opet.
Ovo su moje stare kamene stepenice za u kuću, obrasle lila zvončićima koji se zavuku i u najmanju pukotinu, samo da je bar malo pjeska ali njima dovoljno da se ukorjene.....
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Gdje sam ja bila kad ovo nisam vidijela sad sam ostala bez nje------ ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno ima svega i savršeno iskombinirano. Veliš da ti već i hortenzija cvjeta! Ma u tome i jest štos, znati posaditi da je stalno nešto u cvatu. Prekrasno!
Hibiskus je divan a šalica izvanredna ideja!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno korjenko,prava idila
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ulaz mi je idilčno-romantičan, a Panoramik s palmom čista krasota
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Osteospermum- isto sam ih dobila za rođendan
![]() ![]() Tako kratko uživam u njima jer kad dođem sa posla pa dok sve pospremim i izađem na miru u vrt oni se već zatvore
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme ovi zvončići su ti super baš izgledaju kao pravi tepih,divni su!!
|
|
![]() |
|
Ja ti Lantana nemam pojma o palmama ali to je ona obična koja raste u svakom parku u Opatiji i svaka kuća ih obavezno ima, rastu ko drač.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, a šalica je naj, naj...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pokloni su pravi i stigli su u prave ruke!
![]() Imaš lijep pogled s terase, ali najviše mi se svidjela slika s campanulama u pukotinama!
![]() |
|
![]() |
|
Ne,ne bako ona još ne cvjeta, samo ju se vidi na slici a ja sam samo spomenula kakav je cvjet , kad bude procvala staviti ću slike jer je stvarno posebna, jedina mana joj je što joj jako žuti lišće i stalno moram zalijevati sa željezom, imam dvije na različitim mjestima ali obadvije imaju isti problem, to je valjda tako sa hibridima-križankama, jako su osjetljive
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kao i uvijek prekrasno.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A da ja svratim kasnije?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Korijenko predivnoooo,i hibi,i zvončići,baš je sve
![]() |
|
![]() |
|
Moji žednjaci već godinama preživljavaju minuse, bez da stavim lišće na njih, neznam za Gorski Kotar ali mislim da bi i tamo bili OK
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovo je rođendanski poklon od MM - hibiskus
![]() ![]() A ova simpatična šalica od moje rođakinje
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za kraj - panoramik.
To je ispred kuće pogled sa skoda (balkona)
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Samo
![]() Namjerno sam ponovila da još jednom uživamo u ovom plavetnilu.
A pogled s balkona... Stvaaarno rascvetana hacijenda!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |