Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Korisnik | |
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bili su skroz bijeli. Ne znam otkud im zelena nijansa ove godine. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
![]() Jedna od rijetkih biljki gdje mi se latinski naziv više sviđa nego domaći. Aubrieta je ipak ljepše od plavi jastučac. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Od ovih smo ove godine dobili 1,5l ulja. Čuvali ga kao oko u glavi samo za salatu. Druge godine će, valjda, biti više. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Sreća da mi kosca nema doma. Livada bi sasvim drugačije izgledala. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Od kuće do ceste. |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vera, kako je lijepo kod tebe! Tulipani prekrasni (moji još nisu ni blizu cvjetanju), aubrieta procvjetala, prelijepa je
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jastučac i tulipani su
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Treba prohodati do ceste, a kamoli održavati !? |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vera kako ti je lijepo cvijeće...zumbuli mirišu do mene....
Tako volim tvoju širinu vrta...
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Koliko posla tu ima- a kako se to sve lijepo oduži- prekrasno cvijeće.
Vera- molim još slikica da pasem oči
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vera onaj jastučac je baš zgodan, dali ga štenac koristi kao jastuk ili možda kao krevet. Ako je ono tulipan - bijeli - fantastičan je.
Ah širina imanje me uvijek nanove zadivi, a tek masline, a sukulenti još nisu vani izgleda.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Na onom travnjaku bilo bi lijepo ležati i gledati u nebo.
Super je sve ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U biti ono što je na slikama je sve, nadam se za sad. Onaj, najveći dio, gdje su masline ode, tamo će kćer graditi kuću. Masline ćemo morati preseliti na ovaj puno manji gdje je barka. I tek onda mogu napraviti neki plan za sadnju a sve ovo je stihijski.
A što se tiče puta do ceste, odgovara mojem smislu za privatnost. Čisti ga inače MM, a sad ja. Odjednom mi se čini jako dug. |
|
|
|
![]() |
|
Dio sukulenata je vani. Neke ne mogu iznijeti sama a jučer je lijevalo kao iz kabla, inače bih ja zaposlila v.d. zeta. Neke upravo ne znam gdje bih stavila. MM svugdje smetaju, ili za kositi ili za čistiti. Koji put mu kažem da je za njega plastično cvijeće (hodnik), punjeni kućni ljubimci i obitelj na slici. Onda bi bio savršen red.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da tužno je što će nam se taj tvoj puta činiti sve duži, kako vrijem bude prolazilo i zato je dobra stvar što će tpk sagraditi tamo kuću, pa će se vaš posjed smanjiti, uostalom bit će vam to dosta i previše. A kaktusi su praktični, sada kad pođete na jedrenje ne moraš nikog molit da ti ih zaljeva, iako pas i mačka?????????!!!!!!!! Valjda neće ti i kćer u isto vrijeme na godišnji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ne meremo. Jedna barka a mi dva para. Njoj baš i nije ideal da nas gleda na godišnjem. Psa njoj (pristala) mačku susjedi (pristala) i mi ka ptice na grani. Troje djece nismo mogli tako lako uvaliti.
|
|
|
|
![]() |
|
Admine, hajd budi frend! Nađi neki smajlić s jedrilicom. Trebat će mi.
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Vera sve je prekrasno,stvarno imaš veliko imanje. A kad sve te kaktuse izneseš van!!!! Jedva čekam onu tvoju punuuuu barku!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Točno kaže lili, tulipani, aubrieta, narcise, tratinčice.....sve je suuuuuuuuppperrrrrrrrr!
Ali kaktusi, kad će oni tvoji kaktusi?!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |