frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne za dvije, nego dogodine....tako je bilo kod mene..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
evo malo novijih sličica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kak je lijepo! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo posebno žuta margareta
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
danas sam se malo prošetala tvojim vrtom, sve prekrasno.
više nije "početnički vrt"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Žute margarete i santolina su mi ovaj put zapele za oko
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
od početničkog vrta nastao pravi izložbeni prostor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima...
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
FRIDA SVAKA CAST :))
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Frida, lijep je tvoj vrt, s puno cvijeća i boja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
krasno cvijeće i lijep veliki vrt,pun raznog cvijeća....nadam se da će i gazanije kod mene tako lijepo cvasti kao kod tebe....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za nove slicice
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
moram ti se pohvaliti da mi procvao žuti ostić koji si mi poslala....a ove slike tvog vrta su predivne,sve je tako veliko i uređeno........
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
jako puno raznog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
malo toga je cvalo ovog sušnog ljeta...ja još uvijek čekam kišu :(
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Trenutno stanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
još se nađe lijepog cvijeća kod tebe a gerberi su mi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gerberi
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |