Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Korisnik | ||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Triša, naravno da sjemenki rudbekije bude. Afrički ljiljan je većinom u hladu, u stvari poslijepodnevno sunce ga ozari. Zalijevam ga normalno kao i ostalo cvijeće. Bit je da uopće nešto posebno ne činim sa njim!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Andrea, ja past ću u nesvjest, afrički ljiljan, što da radim s mojim nikako da procvjeta, glupo mi je to žicat od tebe kad ga imam, malo mi opiši, gdje ga držiš, moj mora cvjetati druge godine.
Sjemenke ove predivne crvene rudbekije ponizno molim, skupa sa plumbagom.
Cinije su fantazija, a dalije isto.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Cinija iz sjemenke, a prošle godine bila šatirano roze boje. Tako se desilo i sa crvenom!
![]() Moje dalije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo cinija ![]() Rudbekije ![]() Kadifice različitog cvijetića ![]() I za kraj, nisam niti znala da ga imamo (svekino maslo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nisam niti planirala sada! Negdje oko Velike Gospe, pa nadalje se čujemo!
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Andrea, sigurna sam da ćemo se vidjeti na onom pikniku na Bundeku, pa računam da ćeš mi onda donijeti. Nema smisla slati po ovoj vrućini, pa uostalom ima vremena.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
![]() A i ivančice nema smisla da preko Petrinje stignu do Rijeke! Malo bi se preveć povenule, pa tako da računaš na njih već ove jeseni!!!! Naravno da će i do Petrinje stići, ima ih dosta!!! Baš zahvalan cvijetak, tak dugo cvjetava već... |
||
![]() |
||
|
Ma taj plumbago kupujem (dobro ne tvoj) slijedeće godine - garant.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ocarana san s plumbagom
![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Pa Triša, Triš stvarno si neozbiljna, kak ne kužiš ja sam joj ipak bliže, a onda zna se pošta radi. Samo moraš reći; "da Andrea to bi kod nje sjelo sam tak za čistu desetku" |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Anrdrea, kako lijepo....
Ovaj plumbago... idem na net naći više o njemu, ali reci mi da li je to nešto slično pelargoniji ili mi se čini?
Ah da, a kava....kakva si s vremenom ovaj vikend???
|
||
![]() |
||
|
Baš ste me slatko nasmijale!!!
Zvjezdana, svaakako se čujemo oko kave! ![]() |
||
![]() |
||
|
Ma daj Tea, naravno da bi u tvom dvorištu izgledala bez veze, ali u mom - e to je već druga priča.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
Predivno ti je sve svaka čast... btw moraš doći na kavu jedan dan ;)
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Andrea ovo je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ivančice, ivančice
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Vidim da si ga uočila!!!
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ajme,i ostić je još u toj tegli!!! Njega ni ne vidim,siroće malo.
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ispadaju mi oči! Stvarno prekrasno!
![]() Sva sreća da na ovom forumu svi isto mislimo i da svi volimo cvijeće jer bi, pod drugim okolnostima, ovakve pohvale izgledale kao laskanje...na sreću, dobro se razumijemo. |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
|
tvoje biljkice kaj si mi donesla su super i jedva čekam njihov cvijet , a one zelene grančice su na životu , mada je jedna propala mislim da je to onaj lijepi grm ako se ne varam(poruka za andreju)
|
||
![]() |
||
|
Najdraži Andrein cvijetek - nekak čudno raste u zrak, ali bitno da uveseljava moju curku
![]() Moje ivančice u najljepšem cvatu, a uskoro će s lijeve strane roza rudbekija, a sa desne tamnocrvena. Cvijet ovih ivančica već skoro tjedan dana niti jedan da uvene! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |