Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt iz Samobora
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt iz Samobora

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 20:51
Triša, naravno da sjemenki rudbekije bude. Afrički ljiljan je većinom u hladu, u stvari poslijepodnevno sunce ga ozari. Zalijevam ga normalno kao i ostalo cvijeće. Bit je da uopće nešto posebno ne činim sa njim! Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 20:35
Andrea, ja past ću u nesvjest, afrički ljiljan, što da radim s mojim nikako da procvjeta, glupo mi je to žicat od tebe kad ga imam, malo mi opiši, gdje ga držiš, moj mora cvjetati druge godine.

Sjemenke ove predivne crvene rudbekije ponizno molim, skupa sa plumbagom.

Cinije su fantazija, a dalije isto.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 20:15
Cinija iz sjemenke, a prošle godine bila šatirano roze boje. Tako se desilo i sa crvenom!

Moje dalije

Malo cinija

Rudbekije

Kadifice različitog cvijetića

I za kraj, nisam niti znala da ga imamo (svekino masloLOL), afrički ljiljan!

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 16:09
Nisam niti planirala sada! Negdje oko Velike Gospe, pa nadalje se čujemo!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 16:06
Andrea, sigurna sam da ćemo se vidjeti na onom pikniku na Bundeku, pa računam da ćeš mi onda donijeti. Nema smisla slati po ovoj vrućini, pa uostalom ima vremena.
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 16:03
smile96Triša znala sam ja da ćeš još koji put prokomentirati ljepotu plumbaga. Jesi li za da ti koju grančicu pošaljem?
A i ivančice nema smisla da preko Petrinje stignu do Rijeke! Malo bi se preveć povenule, pa tako da računaš na njih već ove jeseni!!!!   Naravno da će i do Petrinje stići, ima ih dosta!!! Baš zahvalan cvijetak, tak dugo cvjetava već...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 22:09
Ma taj plumbago kupujem (dobro ne tvoj) slijedeće godine - garant.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 14:18
ocarana san s plumbagom
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 11:52
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Andrea ovo je smile120, ali imam jedno pitanje; ona kala - misliš li da bi lijepo izgledala i u mom dvorištu??? smile96

Ma daj Tea, naravno da bi u tvom dvorištu izgledala bez veze, ali u mom - e to je već druga priča.

Pa Triša, Triš stvarno si neozbiljna, kak ne kužiš ja sam joj ipak bliže, a onda zna se pošta radi. Samo moraš reći; "da Andrea to bi kod nje sjelo sam tak za čistu desetku"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 09:32
Anrdrea, kako lijepo....
Ovaj plumbago... idem na net naći više o njemu, ali reci mi da li je to nešto slično pelargoniji ili mi se čini?
Ah da, a kava....kakva si s vremenom ovaj vikend???

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 17:28
Baš ste me slatko nasmijale!!!

Zvjezdana, svaakako se čujemo oko kave! Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 12:49
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Andrea ovo je smile120, ali imam jedno pitanje; ona kala - misliš li da bi lijepo izgledala i u mom dvorištu??? smile96

Ma daj Tea, naravno da bi u tvom dvorištu izgledala bez veze, ali u mom - e to je već druga priča.
RIJEKA

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 12:15
Predivno ti je sve svaka čast... btw moraš  doći na kavu jedan dan ;)
Per aspera ad astra.

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 10:05
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2008 u 09:32
Ivančice, ivančicesmile120
RIJEKA

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 22:49
Vidim da si ga uočila!!! Embarrassed
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:26
Ajme,i ostić je još u toj tegli!!! Njega ni ne vidim,siroće malo.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 21:22
Ispadaju mi oči! Stvarno prekrasno!
Sva sreća da na ovom forumu svi isto mislimo i da svi volimo cvijeće jer bi, pod drugim okolnostima, ovakve pohvale izgledale kao laskanje...na sreću, dobro se razumijemo.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 17:28
tvoje biljkice kaj si mi donesla su super i jedva čekam njihov cvijet , a one zelene grančice su na životu , mada je jedna   propala mislim da je to onaj lijepi grm ako se ne varam(poruka za andreju)
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2008 u 16:19
Najdraži Andrein cvijetek - nekak čudno raste u zrak, ali bitno da uveseljava moju curku

Moje ivančice u najljepšem cvatu, a uskoro će s lijeve strane roza rudbekija, a sa desne  tamnocrvena. Cvijet ovih ivančica već skoro tjedan dana niti jedan da uvene! Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.