Kamelija - Camellia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 35> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Sve su prekrasne,ne znam koja mi je ljepša.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne kamelije bebolina
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasna će biti,nema veze što nije bijela.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Neznam tko je kriv, nije ni važno, svaki si je večinom kriv sam !! Pa ako sam kriva, uživat ću u njima !! Predstavljam vam moje ljepotice ! Nisu lijepe kao vaše, al meni su ...najljepše ! ![]() A velike snježne pahulje im čak i gode !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
OSica..hvala, ma lijepa je meni svaka boja, no bijelu nemam pa sam mislila da će biti bijela, no nema veze. Kupit ću ja već i bijelu jednoga dana...
Free...ništa taj tvoj monolog na početku slika kamelija nisam skužila...no nije niti važno, važno da su ti kamelije lijepe. Vole one malo zimice, ništa to njima ne smeta. Moja u vrtu je krcata pupovima. Snijeg i zima su ju šibali - nije niti trepnula. No ako bude kiše za vrijeme cvjetanja - e to će joj više smetati - bar je tako bilo lani. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Divne kamelije cure, i ja svoju čeekam i čekam da više otvori te pupove, ali do tad se divim vašima, jer zaista su krasne. Moja je nažalost ipak dobila malo po glavi ove zime, ovaj zadnji snijeg joj i nije baš godio, dosta je lišća nastradalo , ali pupovi nisu a to je glavno .
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
@moon
![]() ![]() @free
![]() ![]() ![]() Evo malo i mojih damica....
Potamne joj latice i cvijet propadne, dok ako je još u pupu strada samo nekoliko latice koje ja odstranim i cvijetu ne bude ništa
Ovako to izgleda kad je kiša ošine
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne kamelije imate djevojke moje!!!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Kako su pune cvijetova!!! i velike!!
![]() Moje su u hladnom hodniku, crvene i rozna cvijetaju bez prestanka, ali imam pitanje u vezi njih, jeli normalno da cvijetovi otpadaju bez imalo znakova propadanja? cim se skroz otvori stoji 2 dana i otpadne, vec ih slazem oko teglice jer preljepo jos danima izgledaju ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@lela.h, odbacivanje cvijeta se definitivno događa zbog pomankanja vode. One ne vole plivati u vodi, ali ako im se supstrat zasuši, bune se.
Čekamo bijelu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Hvala bebi! Odmah idem zaliti sa naopako okrenutim tanjuricem!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belice...štrta što je malo dobila po repu, no oporavit će se.
bebolina...tvoje su krcate svjetovima, a ova dupla s mrljicama je kao šećer Ako bude kiše kad moja u vrtu počme otvarati pupove stavit ću joj kišobran ![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Divne biljke imate
![]() Mislim da sam već jednom napisala da ne volim ovdje navraćati. Jednostavno se bojim zaraze ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Vidim da ima jako puno postova o kamelijama...To me baš veseli jer znači da ima sve više ljubitelja kamelija i uzgajivača kamelija..Pred desetak godina kad sam ih ja počela skupljati u našim cvjetarnama ili rasadnicima nije ih uopće bilo za kupiti ili su bile strašno skupe. Ja sam moje kamelije počela donositi iz Pordenona i tako je moja veza s njima krenula. To vam pišem jer danas su mi bili novinari iz Večernjaka da naprave priču o kamelijama. Mislila sam da će biti pogođen dan kad smo dogovarali termin i da će sve konačno cvjetati, međutim najljepše i najcvjetnije još nisu krenule...Dobro, oni su svoje napravili i vidijeti ćemo kako će sve to ispasti...
Dugo nisam stavljala slike pa evo nekoliko trenutno cvatućih kamelija... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Bravo @jagoda za večernjakovu priču o kamelijama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jagoda...lijepo od tebe da si nam pokazala svoje kamelije. Već ih dugo nismo vidjeli. Ova žuta je posebno lijepa, mislim lijepe su sve, a žuta rijetko vidim.
Morat ćeš nam javiti da nam ne promakne to izdanje novina, baš lijepo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |