Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvekin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvekin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 16:52
Danas sam imala završne radove: "upakirala" sam dalije u kante i kutiju, ipak na tavanu, stavila sam im malo vlažnog pijeska jer su ove manje već počele dehidrirati, ove zime budem bolje pazila na njih. Sve tegle su na tavanu, neke u spavaćoj sobi, ostići, pelargonije i tikve u "mačjoj" sobi....konačno sve gotovo. Sad čekam proljećeTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 19:41
Bravo Silvek! Puno posla, najbitnije da je sve spremljeno! I ja sam bila u sličnim poslovima. Očekuj pošiljku ovaj tjedan! Hier%20klicken!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 16:50
bravo Silvek i ja sam se nanosila ovih dana tegli ko idiot ali ne žalim,a tek dogodine.... jadni MPS jer je MM večinu vremena na poslu pa njega upregnem- mislim nema smisla da misli kak mrkva raste u sanduku a krumpir u vrečici u dučanu a i mora znati kak se radi sa "motikantom"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 09:19
Evo čujem dosta je mjesta u minusu jutros, čak je i kod mene u Rijeci +3, pa dobro da si to uspjela pospremiti, jer što bi mi bez tvojih biljkica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 22:07
Danas sam konačno pospremila sve tegline na tavan, pomogao mi je otac jer MM radi poslijepodne ovaj tjedan, a kako ne mogu to sama po ljestvama, uskočio mi otac na pomoć. Nisam stigla sve to porazmjestiti, ali glavno da više nije vani, jer temperature idu u minus. Pospremila i crnu rotkvu u podrum, MM mi je pripremio kutak s pijeskom u podrumu. Jedino mi je preostao peršin, koji zapravo i može prezimiti na vrtu, ali nažalost ne ako ga se dočepaju voluhariceAngry
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:49
SilveK vidim da si se naradila,al znam da si i zadovoljna
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 22:06
vrijedna si bila Smile ja sam danas povadila već spremljene gazanije iz tegli da bih napravila mjesta za ostiće...fali tegli i mjesta u podrumu,a nemam ni upola toliko biljaka  smile42 srećom,skupila sam dosta sjemena gazanija 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 21:58
Danas je bio jedan od navodno posljednjih toplih dana ove godineCry, očekuju se niske temperature. Danas sam bila brzinska: izvadila preostale 2 dalije (skoro sam ih zaboravilaLOL), izvadila statice i gazanije i presadila u tegline, izvadila nešto mladica peruanske jagode, same su nikle i nemaju šanse, ali možda prezime u teglinu na tavanu, pa budu ranije slijedeće...Zatim sam izvadila niknule lukovice ispred kuće jer me jako podsjećaju na frezije...ali sam na kraju skužila da su to možda i lukovice koje sam sadila pred mjesec dana...onda to nisu frezije...frezije su vjerojatno papale voluharice, a ja nepotrebno izvadila lukovice neznam čega smile42, no uglavnom, sad su u teglinu i čekam dok procvatu da vidim što suLOL. Zatim sad izvadila grmiće begonija, neznam dal će prezimjeti, ali tak su slatke rascvjetane da nisam imala srca ostaviti ih da se smrznu...u teglinu su na komodi u spavaćoj sobi...MM se je počeo buniti što sam cijelu kuhinju, spavaću i tavanski pretvorila u rasadniksmile156, kaj da velim na to..istina je...ne samo da imam tak puno svega, niti me mogu odoljeti nekom nagonu da ih probam razmnožiti (mislim na sobne biljke)....svako malo nekaj pelcamLOL...mislim da me biljke iskorištavaju LOL.
Unjela sam nutra i sve tikve, a svi preostali teglini čekaju pod nadstrešnicom da ih sutra odnesemo na tavan.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 09:14
blago tebi Trisa...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 21:28
Ustvari ja stalno mislim da neću niti po zimi prestati nešto raditi u vrtu, osim kad bude ispod nule, a to je kod mene vrlo rjetko.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 21:24
kao da vidim sebe...citavu zimu imamo pred sobom za ljencarenje,tako da koristim ovo divno vreme da premestam po vrtu
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:47
Mislila sam da sam gotova s radovima na vrtu za ovu godinu, bašsmile156 Dosta mi je samo malo prošetati...odmah sam uočila da bi mogla još ove godine presaditi rudbekie, potočnice, vučike....skupiti još nešto sjemena, odlučila sam gazanije presaditi u teglu pa na tavan (prošle godine su mi tako prezimile), izvadila sam verbene iz zemlje pa u teglu i isto gore, i one su prezimile prošle, a posađene u zemlju a ne u teglo pokazuju svoju pravu ljepotu i potencijal...Uglavnom, ako bude vrijeme potrajalo lijepo, bez problema si nađem posao na vrtuLOL
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 11:20
Polako, doći će cvjetoljupci sami do foruma, ako ta ljubav potraje Wink
Silvek, kao i uvijek, neumorna! Mogu samo zamišljati njen vrt iduće godine!smile161
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 08:55
Znam i ja nešto cvjetoljubica, ali je problem kad se spomene komp i forum. Interesantno nisu to glupe i nepismene žene, ali reagiraju kao da im ponudim špijunažu. Nije to za mene, ne razumijem se ja u kompjutere, nisam ja za tehniku. A zna uključiti veš mašinu i snimanje filmova sa TV-a. A forum je strašno zlo (kao pune iskustva me savjetuju) jer se tamo naleti na kojekoga, ljudi se lažno predstavljaju, i netko bi me mogao koknuti. Ispada da sam glupača koja nema kriterija. Uh, baš me ljute.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 08:20
ta zaraza mi se puno dopada
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:47
I tako se širi ljubav prema cvijeću, ali i prema ovom našem forumu i ja sam neke već prikupila - to su doduše stari cvjetoljupci, samo ih sada moram dovući na forum..
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 21:12
Hvala Gioiaa!
Malo sam bila u zadnje vrijeme (previšeLOL) za knjigama, a konačno imam "slobodan" vikend. Pošto je sad stvarno zahladilo, moram unjeti sve tegline u kuću na tavan, tj. u neuređeni dio tavanskog stana kuće.
Inače, moram se pohvaliti da sam žene s kojima se družim na Tae-boe-u zarazila s cvijećem.smile156 Zadnja dva tjedna samo raspravljamo o cvijeću, mijenjamo sadnice, na kavu idemo s knjigama o cvijeću (još nam samo fale vrećice sjemenja i izgledale bumo kao sastanak forumaša)...jedna se čak pojadala da je počela opsesivno kupovati kućno cvijeće....LOL....ljubav prema cvijeću je stvarno zaraznaTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 17:57
SilveK,seme je napokon spakovano,najkasnije prekosutra saljem.Nadam se da ce stici
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2008 u 17:30
Hvala Triša na pohvalama Embarrassed.
Današnji plan izvršen, tikve pobrane i pod nadstrešnicom, zelje također, pobrala sam tek par glavica, ostalo je ostalo na vrtu (nema ga i tako mnogo), kao i kelj koji je ionako bolji nakon par mrazeva...ako i to sve ne pojedem, bude slijedeće godine otišlo u sjeme koje bu hrana za ptičiceLOL. Jučer sam nabasala na cvjetaču, nisam ni znala da ju imam (nešto je loše nicala na proljeće), a jučer me iznenadila velika bijela grudaBig%20smile, a ima i još. Pobrala sam nešto peruanskih jagoda, još ima dosta zelenih ali ne znam da li će se stići dozoriti. Teta (bakina sestra) mi je danas baš bila fora, pitala me je zašto ne počupam sve što je ostalo na vrtu, jer ne izgleda lijepo (kadifice, kozmosi, čičoka koji su ocvali): ma da, baš imam vremena micati to da si ne bi nešto susjedi mislili kak to izgleda (moje tete se jako zamaraju radi toga): kome se ne sviđa, nek ne gleda, nemam sad vremena za estetske zahvate na vrtuLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2008 u 20:21
Vrijednice, dali ti spavaš, jedeš, maziš mužića, - pa nečuvena si kako stigneš to sve, pa još i faks. Ma skidam kapu i svima koje poznam pričam o tebi.smile211
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.