Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 282> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaista nema riječi koje bi mogle dočarati ljepotu buđenja prirode u tvojem vrtu...uvijek jednistvena i originalna prezentacija naše Slave
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() Ti si kriva što sam jučer u vrtu, kada sam vidjela mali pupić koji je provirio iz zemlje, ostala ovako ![]() Znam da ćeš reći kako si toj maloj biljčici očitala bukvicu prije nego si ju poslala ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Draga moja miska, ako si joj ovako rekla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šafran (crocus sativus) je kralj začina i simbolizira mudrost i bogatstvo. Ime je dobio od arapske riječi "za fran" što znači "biti žut". Žuta boja se ne odnosi na boju cvijeta nego na boju prašnika i tučka. Prah sa tučka je najskuplji začin na svijetu. Za 1 kg začina, potrebno je ubrati do 150 000 cvjetova. Poznat je od davnina, spominje se u bibliji a u prošlosti se koristio za liječenje i bojanje tkanina. Crveno |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Crvena, žuta, ljubičasta, zelena, postaju crvenija, žuća, ljubičastija, zelenija u rano osunčano jutro.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivan je šafran
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jutros opet "ušečereno"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...bit će kasnije sunčeka Slavice, ne smeta njima ništa taj jutarnji mraz, dapače...krasno je vidjeti svježe i proljetne boje u tvojem vrtu, šafranji, kukurjeci...ma, prava fešta
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
lijepo se probija sunce.i kod nas jutros bilo sunce,ali sada su sve deblji oblaci
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Bolje da je sad usecereno nego za mjesec dana
![]() |
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Retriver Sara
ajama rubensica Hvala vam! ![]() Ne smeta ovaj mraz mojim biljkama, ali mi je dosadio ![]() Danas sam malo pravila reda po vrtu a za sutra su opet najavili snijeg. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glog ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2015 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 55 |
Kako ce tek biti u punoj vegetaciji kad je sad tako prekrasno!
Ovo iziskuje jako puno rucnog rada, truda i ljubavi. Sve pohvale! |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Budi se budi tvoja vrtna oaza...svaka slika pokazuje trud i znanje koje ulazes...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Pa tvoj drijenak ima pupove. Sad moram ici vidjeti u kakvom je stanju moj. Vec sam zaboravila da ga imam.
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 216217218219220 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |