Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 216217218219220 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2015 u 07:57
zaista nema riječi koje bi mogle dočarati ljepotu buđenja prirode u tvojem vrtu...uvijek jednistvena i originalna prezentacija naše SlaveSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2015 u 11:13
Jednako uživam u šetnji po tvom vrtu
i po kiši,kao i po suncu.Biljke se budei vesele
sunčanijim i toplijim danima.
Zimski jasmin je predivan
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 08:11
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

zaista nema riječi koje bi mogle dočarati ljepotu buđenja prirode u tvojem vrtu...uvijek jednistvena i originalna prezentacija naše SlaveSmile
Hvala ti Sarasmile76
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 08:16
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Jednako uživam u šetnji po tvom vrtu
i po kiši,kao i po suncu.Biljke se budei vesele
sunčanijim i toplijim danima.
Zimski jasmin je predivan
Drago mi je miska.Heart
Ti si kriva što sam jučer u vrtu, kada sam vidjela mali pupić koji je provirio iz zemlje, ostala ovako.
Znam da ćeš reći kako si toj maloj biljčici očitala bukvicu prije nego si ju poslalaLOL ali me je svejedno jako iznenadila.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 08:22
Sunčano jutro

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 08:35
Slavuj
Jako sam sretna zbog toga,jer biljčica nije baš "obećavala"
Rekla sam joj da me ne smije sramotitii da pazi
na ponašanje jer ju šaljem u prave ruke!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 20:06
Draga moja miska, ako si joj ovako rekla , onda se ne čudim što je požurila pokazati pup.LOL
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 20:20

Šafran (crocus sativus) je kralj začina i simbolizira mudrost i bogatstvo. Ime je dobio od arapske riječi "za fran" što znači "biti žut". Žuta boja se ne odnosi na boju cvijeta nego na boju prašnika i tučka. Prah sa tučka je najskuplji začin na svijetu. Za 1 kg začina, potrebno je ubrati do 150 000 cvjetova. Poznat je od davnina, spominje se u bibliji a u prošlosti se koristio za liječenje i bojanje tkanina.

Crveno

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 22:31
Crvena, žuta, ljubičasta, zelena, postaju crvenija, žuća, ljubičastija, zelenija u rano osunčano jutro.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2015 u 23:53
predivan je šafranTongue, a i kao začin je čedesanWink
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2015 u 22:12
lucy
Mari

smile79

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 07:44
Jutros opet "ušečereno"Big smile

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 09:05
...bit će kasnije sunčeka Slavice, ne smeta njima ništa taj jutarnji mraz, dapače...krasno je vidjeti svježe i proljetne boje u tvojem vrtu, šafranji, kukurjeci...ma, prava feštaWink
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 10:11
lijepo se probija sunce.i kod nas jutros bilo sunce,ali sada su sve deblji oblaci

smile161,ja bih ali vrijeme neda
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 11:44
Bolje da je sad usecereno nego za mjesec dana
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 12:48
Retriver Sara

ajama

rubensica

Hvala vam!smile76
Ne smeta ovaj mraz mojim biljkama, ali mi je dosadioBig smile.
Danas sam malo pravila reda po vrtu a za sutra su opet najavili snijeg.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 13:02

drijenak

Na vrh
Glog View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 55
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Glog Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2015 u 13:13
Kako ce tek biti u punoj vegetaciji kad je sad tako prekrasno!
Ovo iziskuje jako puno rucnog rada, truda i ljubavi.
Sve pohvale!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2015 u 09:18
Budi se budi tvoja vrtna oaza...svaka slika pokazuje trud i znanje koje ulazes...
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2015 u 10:28
Pa tvoj drijenak ima pupove. Sad moram ici vidjeti u kakvom je stanju moj. Vec sam zaboravila da ga imam.
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 216217218219220 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.