Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 282> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pedivne perunike..nezna se koja je lijepsa...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Šetam i divim se svaki put ponovno,ponovno....
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
lucy
OSica JosipaNu blue sky Hvala vam! ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
Danas sam skupila moje egzotične lukovice spavalice. Sve mi izgledaju živo i zdravo.
![]() Neke sam presadila a nekima promjenila samo gornji sloj zemlje. Preko zime su bile u negrijanom hodniku bez svijetla. Nisam ih zalila od 10. mjeseca. I dalje ću ih ostaviti u hodniku ali ću ih staviti na svjetlije mjesto i uskoro početi pomalo zalijevati. Ismene festalis Cvijet zadivljujuće ljepote, peruanski mirisni narcis, sveti ljiljan Inka, ljiljan pauk... ![]() Agapantus afrički ljiljan ![]() Nerine ljiljan morskih nimfi ![]() Ornithoigalum "Dubium" sunčeva zvijezda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bravo draga lukovice u dobroj kondiciji.
mojem Agapantusu nikad ne otpadne svo lišće. u 10 mj.sam ga unijela u garažu bez grijanja.smješten je do zida i ispred njega drugo cvijeće vidim da viri masa listova.ove godine ga moram presaditi jer mu se raspukla posuda.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama, sretna sam što su mi lukovice dobro preživjele zimu jer sam ih dobila prošle godine i ovo mi je novo iskustvo.
Da li ti je agapantus cvjetao prošle godine? |
|
![]() |
|
Weigela
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj dio vrta ima najviše sunca tokom ljeta i ujedno je najsušniji dio jer se nalazi na kosini. Neke biljke koje su trenutno ovdje ću ostaviti, neke premjestiti a neke nove dodati.
Eonimus je ostario i ako se ne pomladi ovog proljeća, moram ga izvaditi. Ljubičasti šeboj imam na tri mjesta ali mi izgleda kao da se smrzo. Ima još puno biljaka koje treba orezati i napraviti reda. 1.opuntia compresa 2.eonimus 3.festuca 4.puzava dunjarica 5.timijan 6.muscari 7.stephanandra incisa "Crispa" 8.potentila 9.ipheion uniflorum 10.ranunculus 11.dubačac (teucrium chamaedrys) 12.sedum tricolor 13.nepeta 14.aster midi, ljubičasti, bijeli, roza 15.gaillardia 16.stepska kadulja 17.ceratostigma 18.lavanda 19.limonium 20.penstemon 21.visoke gaure 22.spiraea japonica "Shirobana" 23.pakujac 24.šeboj 25.stolisnik milefollium 26.biserak |
|
![]() |
|
27.sibirska perunika
28.ruta 29.stolisnik filipendula 30.oenothera 31. coreopsis grandiflora 32.krški vrisak Uz rub na vrhu kosine: ljubičasti phygelius visoki asteri, ljubičasti i crveni gipsofila dvornik (poligonum polymorfum) rudbeckia iza lavande raste tritoma i ruta od lukovica su se pojavili drijemovci, tulipani, narcisi, šafrani... |
|
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala SlavujVk i na slikama i popisu biljaka.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
prelijep vrt Slavuj
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...nisam u vrtu bila svega par dana, a toliko aktivnosti i novosti ovdje...od prelijepih perunika i krasno prezimljenih lukovica pa do indeksno prikazanog vrta...veliki posao, sve moje pohvale, draga Slavice...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
slavice cvate mi svake godine,nekad više,nekad manje ali uvijek cvate.posađen je jako gusto u posudi i tako voli.
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Baš si brižna i vrijedna, pa uvijek nešta novo planiraš.
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
lucy
administrator Retriver Sara miska Hvala vam! ajama Mari Hvala na savjetu! ![]() |
|
![]() |
|
U vrtu pustoš, mir i tišina, zatišje pred cvjetnu salauku!
![]() Svako jutro vrt se bijeli ![]() ![]() Tokom dana bliješti sunce, i bubamara uživa među cvjetnim pupovima aubriete ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...lijepe fotke, a najdraža mi je s bubamarom
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 214215216217218 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |