Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 214215216217218 272> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za Zamača, baš je otišao u prave ruke
Moj liči na uzgajalište krumpira, gomolji bježe iz posude |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
navratih u prolazu da te pozdravim, mah, mah
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti javin da je potjerala jedna reznica šatirane wajgele... juhuuuu
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenčice to je moja waigela, objema vam se primila
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija, zamio mi je posebno drag! A sijanje ?! Pokušala sam potopiti sjemenke u čaju, onako kako je smrcko pisala i pokazalo se odličnim!
proljeće, zamio je bar 4m udaljen od prozora, vode dobije kad mu je zemlja sasvim suha. Tako nezahtjevnu biljku šteta je ne imati. A tako je lijep!
Lora, svrbe prsti - šta da ti kažem, sve znaš .
Misty, kažu da biljke osjete našu ljubav!
Vilmač, i mene je oduševio pogled na njega onako odozgo!
gio draga
R. Saro, i tebi mah, mah. Dolazi proljeće, pa radovi, pa Senj ...
korijenko, evo već ti je smrcko odgovorila. Ona i jagoda su nam davale wajgele (smrcko šarenolisnu).
Imala sam tri biljčice, pred samo mjesec dana tri jadna i suha štapića i onda pogledam vazu, a ono na tim žbicama ogromni pupovi. Predivno iznenađenje!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya draga, ma nije što kažu, nego ne lažu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je Zamio ,moj nešto miruje ,slabo ga zaljevam ,mislim tako mora biti .
Kod nas još ništa od proljetnih radova .
Snijeg nam je do koljena .Odužila nam se zima
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lip ti je zamioAaaaa i ja mislim da biljke osjete našu ljubav,dapače ,vjerujem u to
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zamija ti je baš lijepa!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram ja malo virnuti ovdje, barem da ti ostavim pozdrav
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, koliko dugo si sjemeke držala potopljene u kupki? Naišla sam na mnoštvo savjeta o samoj kupki ali nigdje ne piše kako se dugo drže te sjemenke u kupkama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya kako tvoje santoline? Jako me zanima jer ih imaš puno i lijepesu ti bile. Meni su moje sive sumnjive, ošišali smo ih jesenas i sad mi izgledaju Zelene se zelene...Slikni ih malo....
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kakus - mašem i ja tebi!
Anči, suncee, dok se ja javim - eto proljeća. Moj je zamio sad puno veći. Točno je godinu dana kod mene.
Miro, dok je zima mislim da ni u me ni u cvića nema jubavi. Ali, evo su nam lipši dani. Nešto sam se pokrenula ... Joj, da ti barem mogu reći tajnu zbog koje želim čim prije u Split
moon
Misty, jube moja - uvik na svih misliš
Anaida, odgovor, duuuugi ti je na PP.
Bako, santoline su u većini OK, ali dio je platio borbom oko obilježavanja terena - nema ih. Ali, čovjek s vremenom promjeni neke kriterije. Sada su mi od santolina draži njihovi "repići". Oni mi se toliko vesele da se ja rastapam. (Jesam li zrela i za baku ? )
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neću vas zamarati zašto sam danas radila samo sa biljkama koje daju list, ali da vidite što radim:
Pa se onda danas od 17 sati na dalje radi sa biljkama za plod i sjeme čeka potopljeno u čaju od kamilice i origana:
Posuda čeka spremna, jedino je jedan red zauzet - zaboravila sam da peršinu jedemo list
Nisam sijala cvijeće jer "nije vrijeme". Nemojte se jako čuditi. Ja godinama pratim ženu koja tako radi i ove godine krećem njenim stopama. Ne sasvim jer nemam ni volje ni vremena za to, ali uzet ću ono što će mi olakšati da sa što manje rada imam zdrave i ukusne plodove. Kemiju i ovako znate da ne koristim.
Zato sam se danas zabavljala sukulentima. Bili su mi u kući i dosta je njih zadnjih dana krepalo pa sam im promjenila zemlju, očistila ih i spremila za iznašanje na zrak.
Konačno su i moje vaze u upotrebi:
Vaze su dosta prazne, ali lani sam imala cijelu šumu i to bi htjela ove godine izbjeći. Samo su mi se biljke razboljevale.
Htjela sam vam slikati magnoliju, ali je prejako sunce na zapadu i nisu dobri snimci. I bolje da nisam, čekat ćemo da bude u punom cvatu. Muči se jadna već mjesec dana - nikako da otvori pupoljke!
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedna kao i uvijek
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam moon, mučna, a ne vrijedna. Ostala sam kući jer me tresla temperatura - ali to jučer, hi, hi, danas je više nemam i tko bi onda mogao ležati! Ma, dobro MM mi je sve donio, ja sam na sjedečki malo čeprkala!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 214215216217218 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |