Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 16:24

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 16:25

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 18:14
bebi - prekrasno
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2012 u 18:26
Stvarno uživam u njimaThumbs%20Up 
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 09:45
Bebolina, vjerujem da uživaš jer su neodoljivi.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 11:31
Meni se sviđa i kak si ih ljepo smjestila u onim glinenim teglicama i gore kamenčićiClapIzgleda mi fenomenalnoThumbs%20Up
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 15:19
Da li suse listici na vasim adeniumima? Na mladima mozda poneki dok imam na jednom koji je pinciran i pustio je grancicu 2 cm se skoro svo lisce susi i oni najnoviji. Da li je to zbog promjene jer im nedostaje sunca i zbog centralnog?
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 16:33
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Da li suse listici na vasim adeniumima? Na mladima mozda poneki dok imam na jednom koji je pinciran i pustio je grancicu 2 cm se skoro svo lisce susi i oni najnoviji. Da li je to zbog promjene jer im nedostaje sunca i zbog centralnog?
Da poneki listić osuši i otpadne, to je normalno, ali nije to ok kad se radi o gubitku listova s mladice. Draga, pregledaj korijen, vjerovatno je bilo previše vode.
Fotni nam ga da vidimo šta ga "guši u duši"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 16:50
Bebolina, jednog ću si posebno uzgojiti za žutoga, a do tada će proći još dosta vremena.
Tvoji su fascinantni svi, veliš da uživaš u njima, i to se vidi.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 17:02
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Bebolina, jednog ću si posebno uzgojiti za žutoga, a do tada će proći još dosta vremena.
Tvoji su fascinantni svi, veliš da uživaš u njima, i to se vidi.

Nema veze koliko će vremena proći, bitno je da oni budu zdravi i jedriThumbs%20Up
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 17:53
Evo ga

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 17:57
Možda sam pogriješila u zalijevanju. Iako ih sad zalijem 1 tjedno sa 4-5 žlica vode. Da li trebam rjeđe? Stoje mi na široj polici iznad radijatora. Topli zrak iz radijatora ne puše po njima.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 18:03

Zabodi prst u zemlju i provjeri da li ima vlage. Ako vidiš da je suho, slobodno obilno zali i pusti da se ocijedi. Imam sitni osjećaj da ti je adenium žedan

Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 18:07
Bebolina, jučer sam ga zalila. Može bit kako je od centralnog suhi zrak da im treba više vode od 1 tjedno.
Razmišljam da ih otrgnem da se biljka ne mući dok se skroz ne osuši.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 18:12
[QUOTE=marsha]Bebolina, jučer sam ga zalila. Može bit kako je od centralnog suhi zrak da im treba više vode od 1 tjedno.
Razmišljam da ih otrgnem da se biljka ne mući dok se skroz ne osuši.[/QUOTE]
Zašto bi trgala??? Malo više zalevaj biljku pa ćeš vidjeti kako se listovi ponašaju. Ako te smetaju ti suhi vrhovi, poreži samo suhi dio
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 18:14
Bebolina, neću ih dirat, hvala na savjetu :)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 21:45
Mislim da mogu biti zadovoljna s ovim :

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 22:06
@Glikica, bravo za bebaćeClap
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 22:24
Nekoliko mi se izdužilo !?!

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 22:42
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Nekoliko mi se izdužilo !?!

Nedostaje mu sunca
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 214215216217218 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.