Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:20
Lorice, hvala ti puno što dijeliš moje mišljenje......smile71
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 23:16
 Imam puno dobrih prijateljica na ovome forumu a to je vrijednije i od dukata....

slažem se s tobomSmile
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:55
Bebolina,smile71

Kamenjar,smile71

Lijepo vas je vidjeti u mome vrtu. Zaista sam prava bogatašica. Imam puno dobrih prijateljica na ovome forumu a to je vrijednije i od dukata.....
smile79

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 23:23
milice mislim da imam nesto u vrtu izniklo mi slcno kao ona rabarba..moguce je da si mi ti sjeme poslala ..morat cu slikat ovih dana i pokazat ti
imas bome puno dukata ,prava bogatasica smile78
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 23:03
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Mari, hvala ti na posjeti. Perunika ima toliko lijepih pa si samo mogu željeti ili gledati na slikama......

Dukati su dobro urodili, neke sam već morala i maknuti da se ne razmnože previše....( Kad bi tako bilo sa pravima...)
smile156 Pravo si me nasmijalasmile96

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 22:22
Mari, hvala ti na posjeti. Perunika ima toliko lijepih pa si samo mogu željeti ili gledati na slikama......

Dukati su dobro urodili, neke sam već morala i maknuti da se ne razmnože previše....( Kad bi tako bilo sa pravima...)
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 19:11
koliko dukataTongue ti si zbilja bogatasmile216
prekrasna perunikaClap
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 18:58
Klimatis, hvala ti na posjeti. Ovo je prvo cvjetanje pa me obradovalo.....
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 15:12
prelijepi pakujci ja sam ih ove godine prvi put sijala, lose sjeme nikla jedva dva:(
Neka se sve zeleni
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:31
Evo dokaza da ću biti jako bogata. Imam puno dukata a neke sam i počupala jer su se previše raširili.    Lunaria  ili dukati....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:29
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:28
Počele cvjetati perunike.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:26
Ovo je velika , stara rabarbara. Svakog proljeća izrastu novi listovi. Procvjetala je ali sam maknula cvijet da ne bude sjemena.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:24
Ako nekoga zanima kako izgleda ovoga proljeća iznikla rabarbara:

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:21
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:20
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:18
Ima novosti u mome vrtu. Prvi puta su mi procvjetali pakujci.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 11:14
Anaida, hvala ti na posjeti i to što si me se sjetila. Lijepo je to čuti da netko misli na tebe. Puno ti hvala.smile71
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 07:11
Milice, baš sam jučer pomislila na tebe i ostale cvjetoljupke slavonske i baranjske, kad sam čula da je vaš kraj nevrijeme zahvatilo..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 22:29
Gricka, hvala ti na posjeti. Mi smo dugi niz godina  bili uvjereni da je muško jer nije bilo jaja, a sada  vidimo da je ipak žensko ( do sada 2 jaja. Najprije snijela jedno i nakon 4 mjeseca drugo....

Sarajka, dobro mi došla. Neće biti mladih kod  Rokice jer je samica, tj. nema đuvegiju. Jedan uzgajivač htio od nas kupiti  Roka ili da nam zamijeni za mlađu pticu ali nismo ništa pristali od toga jer Roko je naš, nama je svejedno,

volimo ga  ili kao muško svih ovih 27 godina ili kao žensko ( s muškim imenom ) od sada. Ne bi morala krasti listiće od ljubičice ili misliš da bi tako bolje uspjela narasti. Meni ne vrijedi krasti cvijeće jer to onda ne uspije. Jedino kada dobijem to lijepo raste ( uglavnom ).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.