OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 374> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalanhoa ti je lijepa, neobična je, takvu nisam vidjela nikad uživo.
zna Sara kako nekoga razveseliti, i mene je razveselila!
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga otok tvoj vrt je nešto predivno, pravi morski ugođaj sa primjesom mora, ja sam ti samo jedan početnik i čini mi se da nemam pravo komentirati jednog cvjetnog znalca kakav si ti, eto samo da te pozdravim za početak.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga OTOK moje čestitke,uživala sam u razgledanju
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala svima na posjeti - starim i novim forumašima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je solidago. On raste i raste i u ovo doba godine bude visok i do dva metra i počne cvjetati. I svake godine, ali baš svake godine padne kiša, on oteža i nagne se do zemlje i onda ga dokrajči bura. Zato danas popodne ne smijem zaboraviti vezati ga uz štap
![]() vrt je malo odahnuo od prevelikih vrućina pa se opet pronađe poneki cvjetić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro kažeš po gazanijama se vidi da su one vrućine prošle. Baš ti je impozantan ovaj solidago
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma krasnoooooooooooooo nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
to smrcko skaće kod tebe preko stijene
![]() htjela sam izdvojiti jednu sliku, ali onda bi morala sve ponoviti prekrasno ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Solidago sam vidila u vrtovoma u svojoj okolici,ali ne tako visokog,gazanije su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesi li ga vezala!?
![]() Puuuuna tegla tvojih sukulenata našla je svoje mjesto u mojem vrtu, za sada ću ih pustiti tako a kad se svi prime i razrastu imat ću puuno teglica s sukulentima! Mali Kaktus krasno ih je zbrinula, a još mi je i svoje darove dodala. Cure moje
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nisam
![]() ![]() I ja bi ih ostavila tako na hrpi, volim kad su natrpani. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema što nema. Od sukulenata do rascvjetanih gazanija i ostalog čemu i ne znam ime!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Draga Otok, iako mi se moji rugaju da ne volim cvijeće, ja ga obožavam, ali nikada ga nisam imala, jer preko ljeta sam na moru i tada mi se nema nitko za njega brinuti, a na moru ga nemam jer dođem u lipnju i tada je kasno za saditi, a odlazim u rujnu, pa se opet ne bi imao tko za njega brinuti.
htjela bih imati vrt sličan tvome, uživala sam pregledavajući tvoje slikice, ali to je nemoguće dostići nama običnim smrtnicima, ali da ti se barem malkice približim, možeš li mi dati savjet šta bih mogla napraviti od lipnja do septembra u vrtu na Rogoznici?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok kod tebe mi je uvijek lijepo,volim prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba, ako si na moru od lipnja do rujna, onda mislim da bi mogla imati lijepi mediteranski vrt. U razdoblju kad treba zalijevati, ti si na moru. u ostalom dijelu godine biljke mogu izdržati i bez zalijevanja, naravno, ako izabereš nezahtjevne biljke primjerene za to područje. Ima ih puno - lavanda, ružmarin, santolina, smilje, cinerarija maritima, razne mirisne začinske biljke (menta, kadulja, origano, majčina dušica),oleanderi će cvjetati baš kad si tamo, margarete u svim bojama, šarenolisni bršljan, razni sedumi, gazanije, gailardije.....sve su to na moru trajnice. Ma ima toga puno, s ovim biljkama nema puno posla, tako da se možeš na moru odmarati a ne samo kopati u vrtu. Ako želiš šarenilo, možeš posaditi i neko ljetno cvijeće, neće biti kasno u lipnju - kadifice su zahvalne i lijepe. Treba samo krenuti, vidjet ćeš da nije teško
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno
![]() A kad ćeš nam pokazati svoju kolekciju hosta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve je predivno i zuto i plavo i ono crvenkasto , samo stati gledati i uzivati !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ostići i gazanije su ti prelijepi! Je li ono sirotica na predzanjoj slici?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
gazanije tako su divne
![]() misty-da to je mislim delosperma,takvu sam i ja dobila od Dude ali je uginula. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |