enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 211212213214215 221> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova predzadnja slika me oduševila...
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se, moćne i krasne slike
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo rascvjetano... Kod mene će za koji dan... sve više se otvaraju...
Da li ti je živa cesalpina gilesi, jesi li je ostavila vani? |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živa je , prezimila vani u zemlji, doduše još nije potjerala ali je živa
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago da je preživjela... Ja sam posijala prije nekoliko dana i nikla mi je za sada jedna... Ako uspije narasti, isto ću ostaviti vani.....
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boje sunca divno je, moja vrbica iz malene grančice još je mala, tvoja je prekrasna.
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žalosna vrba je prava ljepotica
Slika je fantastična. Maćuhice su mi preslatke , preživjele su zimu i sad će svakim danom biti sve ljepše.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne slike, puno boje, baš sam se nadisalal mirisa i uživala
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga EN i kod tebe sve više ljepote u vrtu
|
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakoga dana sve više cvjetova i boja u tvome vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je lijepo i rascvjetano kao i uvijek
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako vrijeme odmiče, sve više boja i mirisa u vrtu...tulipani su ti baš posebni
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 211212213214215 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |