Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 210211212213214 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 08:25
...predivne fotke SlavujkaClap...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 08:36
Originalno poslano od člana rubensica rubensica napisao:

ovo posljednje je Epimedium alpinum?
Iskreno, ne znam koji je koji epimedium jer ih imam 3 vrste i 4. sam dobila prošle godine. Meni je bitno da znam da su to biskupske kapice a u dublje analize naziva baš i ne ulazim jer često puta bude kriva identifikacija. Evo slike pa im pokušaj dati ime.

Na ovoj smrznutoj slici su posađeni crveni i žuti. U proljeće, kada potjeraju mladi svjetli listovi, razlika se ne vidi. Tek u zimi crvena dobije crvene listove a listovi žute, ostaju zeleni.

i još jedna vrsta sa naranđastim cvjetićima

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 08:55
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

kod tebe je sve na svome mjestu...bez greske...
Mislim da je tako bilo od početka kada sam krenula sa malo biljaka, jednostavnih i svakodnevnih.
Ovo su slike iz 2005. god. dvije godine nakon što sam počela saditi ukrasni vrt.

moj najdraži panj kojega su uništili vlaga i bube. Bio je prepun čuvarkuća, u grozdovima su visile preko njegovih rubova.

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 14:25
Slavujpoljubacdraga moja
Ti si od početka,prije 10 god. imala viziju kako vrt mora izgledati
i jednostavnim,svakodnevnim biljkama si to postigla,
a sve je uredno i skladno ukomponirano.Tu se osjećam ko doma
i redovito šetampo tvom dvorištu.
Bez obzira na snijeg,kišu ili mraz,tvoj vrt izgleda prekrasno!
Žao mi je onog panja.Bio je predivan,onako krcat čuvarkućama
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 20:08
Hvala ti miska!smile76
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 20:24
Danas je jutro počelo sa suncem koje se pojavilo nako puno tmurnih dana i svjetlilo čudnim crvenim svjetlom.

Nakon prave ljetne oluje, pojavila se duga!

kukurijek prepun cvjetnih pupova

da mu snijeg, kojega su najavili za sutra, ne polomi i povalja grane, dobio je kućicu. Neka malo i on gleda snježnu idilu kroz prozor!Tongue

Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2015 u 21:25
Ma kućica ti je zakon. Ti si zakon. Kako si se super sjetila. I moj je pun pupova.
Danas je stvarno vrijeme bilo ludo barem kod mene, od jutros se izmjenjuju kiša, snijeg, bura i jugo i kao da se takmiče tko će jače. Sada upravo onako pravo, kako bi mi rekli kija snijeg, prava mečava.
Slike su ti fantastične. Razmazila si nas. Šaljem ti snježni pozdrav. smile79
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2015 u 08:46
Draga moja Karli!!!Heart

Nekoliko detalja sa terase i pogled na vrt koji, nakon jučerašnjeg urnebesa, uživa u miru.

Na kraju samo jedan detalj. Dvije slike sam morala obrisati jer su užasno velike a ne mogu ih smanjiti.Confused
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 08:47
...kada priroda postane umjetnica

Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 09:41
Ja bih rekla da ste umjetnice i priroda i ti, a ove predivne fotografije plod su vase uspjesne suradnje
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 10:20
Prelijep ti je vrt SlavujVK i po zimu!!!!!!!!
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 10:42
slavujka nakon skoro godinu dana sam se ulogirao na forum i odusevio se tvojim vrtom , svaka cast na svemu biljke vrt- prekrasan sklad oblika boja i strukture ......nesto prekrasno smile64
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 18:37
Ovo je fenomenalnosmile126
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 19:01
Ovo se zove ledena bajka!
Šetam po hrskavoj, bijeloj travi
Ledeni kristali posuti po tvojim uspavanim ljepoticama sjaje kao biseri!
Malo je klizavoali to volim.
Tragovi koje nađeš cijelom dužinom do klupe i natrag,
su mojismiley

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 20:24
nije samo majka priroda ovdje bila umjetnik....

divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 20:43
I ja potpisujem priroda je umjetnica, ali bez tebe to ne bi išlo. Ti si stvorila a priroda je okitila. I tako ste se zajedno nadopunile.  Smile
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 21:58
Sve je već rečeno,danas ujutro kad sam ustala i pogledala kroz prozor sjetila sam se tvog mrazovito okićenog vrta,razmišljala sam da odem i pokušam malo slikati, brzo sam odustala jer tvoj vrt i slike su neponovljive i hvala ti što gledam ovu ljepotu.Hug
Na vrh
marta78 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 285
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marta78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2015 u 23:08
Jako lijepo.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 15:06
Slavujčice, zavirila sam malo... i s osmijehom nastavila dalje.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 23:14
rubensica
Mari
miska
JosipaNu
Karli

Hvala vam što ste mene i prirodu nazvale umjetnicama, što ste zastale na hrskavoj travi i uživale u ledenoj bajci, primjetile sjaj bisera na mojim biljkama...
Da imam moč, svima bih poslala sunce!

administrator
panda
marta78
Anaida

Hvala vam! Drago mi je vidjeti vas!smile219

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 210211212213214 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.