Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 282> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...predivne fotke Slavujka
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Na ovoj smrznutoj slici su posađeni crveni i žuti. U proljeće, kada potjeraju mladi svjetli listovi, razlika se ne vidi. Tek u zimi crvena dobije crvene listove a listovi žute, ostaju zeleni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i još jedna vrsta sa naranđastim cvjetićima ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Ovo su slike iz 2005. god. dvije godine nakon što sam počela saditi ukrasni vrt. ![]() ![]() moj najdraži panj kojega su uništili vlaga i bube. Bio je prepun čuvarkuća, u grozdovima su visile preko njegovih rubova. ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Slavuj
![]() Ti si od početka,prije 10 god. imala viziju kako vrt mora izgledati i jednostavnim,svakodnevnim biljkama si to postigla, a sve je uredno i skladno ukomponirano.Tu se osjećam ko doma i redovito šetam ![]() Bez obzira na snijeg,kišu ili mraz,tvoj vrt izgleda prekrasno! Žao mi je onog panja.Bio je predivan,onako krcat čuvarkućama
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti miska!
![]() |
|
![]() |
|
Danas je jutro počelo sa suncem koje se pojavilo nako puno tmurnih dana i svjetlilo čudnim crvenim svjetlom.
![]() Nakon prave ljetne oluje, pojavila se duga! ![]() kukurijek prepun cvjetnih pupova da mu snijeg, kojega su najavili za sutra, ne polomi i povalja grane, dobio je kućicu. Neka malo i on gleda snježnu idilu kroz prozor! ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ma kućica ti je zakon. Ti si zakon. Kako si se super sjetila. I moj je pun pupova.
Danas je stvarno vrijeme bilo ludo barem kod mene, od jutros se izmjenjuju kiša, snijeg, bura i jugo i kao da se takmiče tko će jače. Sada upravo onako pravo, kako bi mi rekli kija snijeg, prava mečava. Slike su ti fantastične. Razmazila si nas. Šaljem ti snježni pozdrav. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...kada priroda postane umjetnica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Ja bih rekla da ste umjetnice i priroda i ti, a ove predivne fotografije plod su vase uspjesne suradnje
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Prelijep ti je vrt SlavujVK i po zimu!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
slavujka nakon skoro godinu dana sam se ulogirao na forum i odusevio se tvojim vrtom , svaka cast na svemu biljke vrt- prekrasan sklad oblika boja i strukture ......nesto prekrasno
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Ovo je fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Ovo se zove ledena bajka!
Šetam po hrskavoj, bijeloj travi ![]() Ledeni kristali posuti po tvojim uspavanim ljepoticama sjaje kao biseri! Malo je klizavo ![]() Tragovi koje nađeš cijelom dužinom do klupe i natrag, su moji ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nije samo majka priroda ovdje bila umjetnik....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
I ja potpisujem priroda je umjetnica, ali bez tebe to ne bi išlo. Ti si stvorila a priroda je okitila. I tako ste se zajedno nadopunile.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Sve je već rečeno,danas ujutro kad sam ustala i pogledala kroz prozor sjetila sam se tvog mrazovito okićenog vrta,razmišljala sam da odem i pokušam malo slikati, brzo sam odustala jer tvoj vrt i slike su neponovljive i hvala ti što gledam ovu ljepotu.
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Jako lijepo.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slavujčice, zavirila sam malo... i s osmijehom nastavila dalje.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rubensica
Mari miska JosipaNu Karli Hvala vam što ste mene i prirodu nazvale umjetnicama, što ste zastale na hrskavoj travi i uživale u ledenoj bajci, primjetile sjaj bisera na mojim biljkama... Da imam moč, svima bih poslala sunce! ![]() administrator panda marta78 Anaida Hvala vam! Drago mi je vidjeti vas! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 210211212213214 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |