Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:18
jedva cekam
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 23:21
i ja!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 02:06
smile141za cijeli vrt i cvijeće. Predivno je.
Smijelim te zamoliti za neko cvijeće??Question
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 10:13
Kod tebe se nanizale fešte, neka, baš lijepo.

I mi dogovaramo proslavu godišnjice mature, samo 35.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 11:12
Drago mi je da si se lijepo zabavila, ponosna mama
čestitke tvom sinu na maturi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 14:38
Pridružujem se čestitkama.
Sutra je novi dan.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:31
Samo ti feštaj Lantana.... čestitke svima smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 15:47
Izostanak - opravdan!! Smile  Ipak, čekamo te nestrpljivo i radujemo ti se naveliko!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:20
Briši sanduče -ja pisal a i sve odletilo u zrak -Lantanasmile107
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:26

Bravo za lijepe događaje

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:45
Oprosti Niho evo pobrisala sam Wink
Hvala vam svima, bila sam stvarno ponosna majka maturanta, ali moje su misli bile daleko...

Danas sam samo malo predvečer rezuckala po vrtu, više onako rekreativno, sutra je praznik, ali mi ipak radimo. Malo sam slikala, ali u donji vrt nisam išla jer su ovi gosti uvijek na terasi, sutra idu pa ću slikati agapanthuse

Hoya je prosuzila

Ljiljani su orgromni

Sunčana

Procvala je i žuta senecio a. vjerojatno misli da je jesen

Grčki oleandar

Jakobinia

Don juan ponovno cvjeta

... i druga ruža penjačica

Liatris

Paulovnia ima tako mekane listove

Cvatu aloe, eševerije, howartie

Cvijet aloe

Cikasice obje imaju još samo malo frčkavo lišće

Ova ima 17 novih listova

i za kraj budleja koja ima ovogodišnje izboje veće od 1 metra, porezali smo je na oko metar, a sada već ima preko dva

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 23:14
Pa ti stvarno hoćeš da neko ovdje izvrne se sa stolice --haloo ne igraj s enašim nervima mojima se duboko igraš -cikasica je smile196-dok ja ne dođem uskoro
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 06:29
svaki posjet tvom vrtu ostavi me bez daha. prelijepo!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 07:21
ponovno si me oduševila prekrasno je kod tebe....jedva čekam vidjeti agapanthuse.....smile169
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 07:36
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

svaki posjet tvom vrtu ostavi me bez daha. prelijepo!
Ovo potpisujem! Dodala bih još jedino jedno pitanje. Misliš li ti stvoriti pravi botanički vrt? Shocked
Time is something you can never get back..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 08:33
Ni mene baš nema ovih dana u vrtovima pa sam malo u zaostatku i s pregledavanjem mog omiljenog mjesta i naravno da se pridružujem čestitkama ...I dalje sve izgleda prekrasno, jacobinija ti počinje cvasti (jooj zašto je moja požurila i ocvala, kad ju vidim kod tebe ja bih da opet cvate), oleander , budleja, liatris i sve ostalo zaustavlja dah ali ovaj puta mi molim te objasni što je sunčana (koliko li će meni vremena trebati da naučim i počnem prepoznavati ono što vidim kod vas u vrtovima)Confused, ja naravno opet ne znam što je to Embarrassed a izgleda fenomenalno?!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 09:41
Puno ima sad vrtova, pa i ne stignem svugdje, a negdje prođem i bez komentara.
Za tvoj vrt više i nemam riječi, pa je bolje neki put da se šutke prošuljam!Wink
Ali ovaj put mora spomenuti dva cvijeta.
Prvo lantane.Predivne su a ja sam posebno sretna jer je moja od tebe, konačno prolistala. Već sam izgubila nadu iako si poslala baš s komadom korjena. No sad sam sretna jer lista naočigled. A gdje ima lišća bit će i cvijeća!Big%20smile
Drugo je tvoja bugica na fasadi!Ajme ja jučer kupila nove štapove za jednu koja je "poludjela" i raste na sve strane. Ima baš dobar položaj. Samo nažalost je ne smijem pustiti kao ti, jer je u vazi. A tvoja je baš u punom sjaju, prava!ClapClapClap

Čestitke sinu. Sad držimo fige da dalje ide prema svojoj želji!Thumbs%20Up
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 10:15
fantazija!
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 10:49

Što reći na svu tu ljepotu??!!!!!!!! Prekrasnoooo. Izdvojiti nemogu ništa.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 10:53
Imala si opravdani razlog što te nekoliko (za forum pustih) dana nije bilo!
Drago mi je da si se vratila u tvom stilu, sa puno prekrasnih fotografija!
Čestitke ponosnoj mami i pametnom sinu - puno sreće mu želim u daljnjem izboru!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 208209210211212 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.