Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Korisnik | |||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[QUOTE=gioiaa] bilo bi predivno u tvom vrtu popiti jutarju kavu
![]() Vjeruj mi da mi je to najdraži dio kuće i okućnice, moja "hacienda" i pogled na cvijeće...Tu sam ujutro (vikendom) i popodne, kad se vratim s posla... slika haciende..od prošle godine ![]() ![]() ![]() Još samo da nabavim dugački kabl za internet, da mogu preseliti i svoj laptop, pa ću vam se od tamo javljati. |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Dado, vrt ti je predivan, sve je u njemu rascvjetano, onaj kamenjar me oduševio, a i ono napravljeno od cigli je predivno, a i tvoja ljubmica-naravno blista.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
bilo bi predivno u tvom vrtu popiti jutarju kavu
![]() |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Ne zma tko je ljepši: novoniklo cvijeće, novokupljeni za sad bezimeni grm ili onaj prekrasni malamut
![]() |
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
Proljeće u bojama!
|
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Sve je prlijepo i baš nekako simpatično
![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Interesantan cvijet.
|
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Interesantan cvijet.
|
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
||
Znam samo da je ukrasni grm...kupila sam ga prije par dana na sajmu cvijeća...zaboravila sam kako se zove, ali mislim da imam negdje zapisano...kad nađem, napišem. Ako netko u međuvremenu bude znao kako se zove, molim da napiše... još jedna slika ukrupno... ![]() |
|||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|||
![]() |
|||
||
Sve je prekrasno, kamenjar, travnjak, cvijeće...
Ovaj cvijet nisam nikad vidjela (ne vodenike nego ovo drugo), što je to? ![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
||
Malo cvijeća?! Ja ga toliko neću imati još par godina. Prekrasno,sve šareno!!!!
|
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
prelijepo!
|
|||
![]() |
|||
||
i još malo cvijeća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
E pa, evo onda i još jedna fotka sa pesicom, najljepšim ukrasom mog vrta...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
||
super ti je vrt ali pas i zvoncici su prekrasni ...posebno pas tako je
![]() |
|||
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Vau, Dada. Nema te, nema, pa onda pljusneš pljusak predivnih slika! Vrt! |
|||
![]() |
|||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
||
Dada28 , predivni su detalji tvog vrta
|
|||
![]() |
|||
||
Snijeg se davno otopio, čak je i sunce sve češće u mom vrtu, a gdje ima sunca ima i cvijeća...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Thats all folks! |
|||
|
|||
![]() |
|||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
||
ma budemo mi zadovoljni i ovako jer količina sjemenja i cvijećki koja kola ovuda je skoro za jedan maalo manji katalog od onoga
![]() |
|||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|||
![]() |
|||
||
Stavila sam adresu iz čiste zlobe...zašto bih se samo ja lupala po glavi... ![]()
Da,imam malamuta, točnije, malamuticu...Koliko ja znam, samo kat.rea i ja ih imamo...ili sam nešto propustila!?
Snijega više nema, sve je još uspavano, tako da za sada nema ništa novo...Klematisi, bar oni stariji će vjerojatno zasjati u punom sjaju, a ovaj novi...nadam se da će i on biti lijep i bujan. Bojim se samo da ih nije ubila ova zima, jer je bilo dana s temperatrurom oko -20, a to nije malo... |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |