Nisini gušti |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 90> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi ti je vrt, bogat i svjež. Kad vidim lokaciju, još više mu se divim zbog velikih vručina i suše.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa,hvala ti,pokušat ću sada pa možda uspije!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija8
Kameni cvijet, šarenolisni sedum sieboldi, i dvije tri čuvarkuće u kamenici su od prošle godine; ideja mi je bila samo različite čuvarkuće u kamenicu, ali uvijek još nešto ubacim, a sedumi se primaju ko ludi, iako ću ih presaditi. Pretprošle godine sam imala scaveolu i bila je prekrasna, a pozicija je jugozapad.
Ne sumnjam da ćeš ti to osmisliti na najbolji način
Sedumi i echeverie u posudama su od prošle godine i rastu brzo, bili su malecki.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee, drago mi je da si navratila, hvala; Anabistrica, hvala, trudim se, iako i biljkama je dodijalo bez kiše. Ima u Hercegovini izreka da uvijek ovisimo o dvije kiše: onoj koja padne kad ne treba, i onoj koja ne padne kad treba; tako to nekako i je
Vijolica, nadam se da ćeš uspjeti
|
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga na odgovoruja sam mislila da su ti starije
btw, dubrovnik ti je krasan
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da kažem da neću hvaliti jer se to podrazumjeva ali ovo "dubrovnik"moram jer ta prekrasna biljka dobila je ime po jednom prekrasnom gradu i stvarno joj odgovara, valjda ju je netko davno donio u vaše krajeve iz Dubrovnika a putem zaboravio ime i eto ništa lakše nek se zove "dubrovnik" za domišljatost
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uhvatih malo vremena pa svratih! Tvoj vrt je nezaobilazan! Prekrasan kao i uvijek! Uvijek me oduševi tvoj balkon, kamenjar, lantane su ti super.... Bolje da ništa ne izdvajam! A i fotke su ti krasne!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Također jedan od mojih omiljenih vrtova, naravno sve je divno, no lantane su tako lijepo cvjetne, prekrasno
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija8
Aralija, moguće da je bilo baš tako
Floramye, hvala, lijepo te je vidjeti u mom vrtu
Moon, kasno su procvjetale, ali su nadoknadile ljepotom
|
|
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa samo da se prijavim ,a necu da se ponavljam
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona
Fanny54, nema problema, stići će ona do tebe
|
|
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmeeeeee, mene stvarno treba kad mogu toliko ljepote propustiti..Nisa draga moja, ja nemam riječi, tvoji cvjetići svaki za sebe govori da je najljepši ..... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo nisam bila kod tebe.... lantane su ti prekrasne, kamenice me raspametile (hoću i ja!)....
a sad, samo da znaš, idem iz početka!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, hvala ti na posjetu
Dadinice, hvala, kamenica bi ti baš lijepo sjela u dvorište
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da znaš da bi!
Razmišljam kako stricu popaliti jednu.... i kako je dopendrati iz Dalmacije
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Nisa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice, nasmijala si me s ovim "popaliti", tri čovika su ih kod mene istovarali i dobro se namučili... sad bi ih malo pomakla, ali se ne usudim ni izgovoriti
|
|
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema te bas si se uspavala...
ova ostavlja jak utisak |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desetka za lantane
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam prošetala i uživala, pusa iz Like.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |