Rovinj - grad romantike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 36> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Krasno Bebi ,stvarno čovjek nema riječi kako opisati tu ljepotu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šteta što se proteklog ljeta nisam sjetila poslikati šetnicu, koja je bila puna raznolikog cvijeća, ali pokušat ću te fotke pronaći na webu i postat ih ovdje
![]() Sutra idem poslikati novi hotel Lone s pet zvijezdica i parkove koji ga okružuju...još su prepuni cvijeća.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajde da vidimo i te ljepote Rovinja!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bebi lijepe slike Rovinja. Rovinj je lijepi grad i stvarno se ima što vidijeti, a ti nam to dobro odrađuješ....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
bebolina,
Predivna šetnja tvojim Rovinjem. ![]() Tako nam vjerno dočaraš svaki kutak, da ću slijedeći put kad posjetim Rovinj, znati svaku uličicu, rivu, bitvu, valu,... Ma, prredivnooooo! Čekam još sličica ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wwwwoooooooooooow, prava ljepota! slike su fenomenalne, a u stvarnost je zasigurno sto puta ljepše!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Rovinj je tvoj!!??WOOW!!Prekrasan grad.Bila sam u prolazu,ali se ničega ne sječam jer sam bila luda i mlada sa tonu buba u glavi.Slike su ti kvalitetne.Odličan ti je aparat i odabrani motivi.Divno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Prekrasan grad, nažalost nismo bili već par godina inače imamo prijatelje koji su iz Broda odselili u Rovinj
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivne slike
![]() Uljepšala si mi ovaj tmuran, kišovit dan |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasne slike, posebno su ti lijepe noćne snimke!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svim dragim cvjetoljupcima koji posjećujete moju dragu selendricu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvjetna oaza s gradske tržnice
![]() U pozadini je toranj crkve Sv. Eufemije s kipom svetice. Taj je kip nama isto što i meteorološka prognoza, okreće se i dan nas ranije upozorava na promjenu vremene. Kad kip gleda prema gradskoj tržnici, loše je vrijeme na vidiku, a dok gleda na otvoreno more u pravcu otoka Sv. Katarina, tad će vrijeme biti lijepo
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ljepo je znati takve stvari ili ponoviti gradivo ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Ljepo je znati takve stvari ili ponoviti gradivo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |