Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ostavim trag, jer komentari su suvišni, sve još uvijek odiše proljetnom ljepotom kao da jesen nije blizu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Sponzorirani linkovi | |
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo cvijeće i kaktusi. Posebno mi je lijepa kombinacija dvobojnog slaka.
|
|
život je more
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miska Lantana hvala na posjeti. Sezona je gotova pa tako i slike mog dvorišta za ovu godinu. Kako nam je jesen bila duga i blaga još ima nešto cvijeća vani ali je ono polako na izdisaju pa nije više za slikanje.Do iduće sezone.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neeeema novijih slikica????? Tek toliko da znaš da sam bila malo u tvom vrtu.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema ni slikica ni dijane,a mi švrljamo po vrtu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista nema ništa. Na zidu je jednogodišnje tako da ga sad nema, klematis i ruže miruju, poneki jaglac stidljivo izviruje. Gilardie pupaju ali nisu baš za slikanje.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veselo i razigrano kod tebe, lijep početak proljeća
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo proljetno buđenje kod tebe
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde da si i ti probudila fotic
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene u jednu ranojutarnju opuštajuću šetnjicu tvojim dvorištem!
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome se kod tebe lijepo zašarenilo. Morat ću doći vidjeti cvjetiće uživo.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa lijepih bojica kod tebe već ima, uskoro će valjda i tvoji zidovi "oživjeti " .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
miska
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |