Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 63>
Korisnik
Poruka
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:48
sve ti je prekrasno jani  Clap...bilo bi nepošteno nešto izdvojiti,vidim da radiš punom parom ... puno uspjeha na izložbi.
tko zna ,možda i ja smile199dođem vidjeti,nisam nikad bila na takvoj izložbi.
happy ...happy ... :))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pero71 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 7
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pero71 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:49
još jedena kavica prosim hahahaha nemojte zaboraviti peru 71
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:57
Originalno poslano od člana pero71 pero71 napisao:

još jedena kavica prosim hahahaha nemojte zaboraviti peru 71

nećemo te zaboraviti nikako ... nisi mi odgovorila na  poruku u PP Big%20smile
Na vrh
kikins View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikins Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 10:32
Jani iSarita-mnogo uspeha na izlozbama..drzim vam fige..a radovi su prelepi.nemam sta da dodam :)
postoje ljudi koji ti iscupaju srce i postoje oni koji ga vrate na mesto!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 22:49
Ova "šablona" (ovaj srebrni dio gore i dolje) u biti nije šablona nego mreža koja se upotrebljava kod strojnog žbukanja....susjed se bavi žbukanjem i ljetos sam kod njega pronašla komadić ove mreže....odmah mi je sinulo da bi mi moglo dobro doći jednog dana (opet onaj hrčak u meni!!!). I evo, modelir pasta i "šablona" su poslužili za okvir slike:

..jedna starinska kutija...ove male stilske elemente sam radila od das-mase u silikonskom kalupiću prije nekoliko dana. Baš mi se uklopila u ovu kompoziciju...

Oko unutrašnjosti kutije sam se zabavila malo više. Podstavila sam ju, ali kako je malo neobično visoka, na dnu sam napravila jastučić da se malo smanji dubina prostora...

..pa malo sa strane..

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 22:52
Stvarno si se potrudila oko kutije.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 22:52
Jani, kutija ili slika, ili i jedno i drugo
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 23:34
Mima - stvarno sam se dugo trudila oko ove kutije, ali nije mi žao! Utrošila sam puuuno sati u njenu izradu i drago mi je da to i drugi primjete..Heart
Tanja - hvala ti što si zavirila u galerijuHeart
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 08:50
Jani,itekako se vidi uložen trud i vrijeme,slika s anđelom  mi je lijepa ali kutija ...Clapa tek raspucavanje.....fantazija.smile141
Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 09:20
a što reći nego ...smile120
Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 09:29
bravo i sve pohvale za radove, ono sa mrezom za zbukanje se zove CIPKA tehnika ,mozes da koristis sta god imas cak zavesem detalje koje imas, mrezice, čipke i ostalo, samo odmah moras to oprati, da se nezasusi...ja koristim kit za unutrasnje radove,vise prakticno
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 09:54
žeeeeeenooooo...

smile211        smile227   smile211

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2012 u 10:50
Opet sve prekrasno,smile55.
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2012 u 08:26
bravo,dobro je biti hrčak, nikad neznaš kad će ti nešto trebati,meni uvijek sve
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 21:52
Curke, hvala vam svima na lijepim riječima pohvale, svima šaljem veliku pususmile79
Nisam još poslikala, ali moram vam ovo napisati:
Neki dan sam eksperimentirala - nisam još potpuno "na ti" s omjerom 2k crackle-a, tako da sam potrošila puno više 1. faze. Mima je (mislim da je ona) opisivala kako je eksperimentirala s drvofiksom kao 1. fazom. I tako sam ja na jednoj manjoj vješalici koristila taj drvofiks kao prvu fazu, a na to normalno prstima nanijela 2. korak. Curke - rezultat je potpuno isti, sutra ću prije podne po dnevnom svjetlu uslikati da se uvjerite. S tim da sam koristila već razrijeđeni drvofiks (nisam više imala originala), sada moram samo još isprobati s nerazrijeđenim....
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 11:02
O ovome sam jučer pisala: - danas poslikano da vidite kako to izgleda

Na vrh
suza1801 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suza1801 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 11:05
izgleda odlično Clap baš kao što si opisala .... smile120

Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 17:34
Uspješno eksperimentiranje,vidim.smile141
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 21:53
odlično
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2012 u 21:58
Još jedna kutija u obliku srca, priprema za izložbu:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.