Mammillaria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Korisnik | ||
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ko bi tačno znao šta je na tome? Ali pošto je to kultivar, možda je napravljen za to, da lijepo izgleda sam po sebi pa i nema potrebe, da bi masovno cvjetao????? I onako se može razmnožavati deljenjem a u prirodi vjerovatno i ne bi preživio, pa stoga i nema neke potrebe po spolnom razmnožavanju. Ali to su samo razmišljanja. |
||
Eksotika je kul
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
mammillaria carmenae - mammillaria vetula ssp gracilis cv "Arizona Snowcap"
Do nje na slici je mammillaria carmenae. Još
jedna nježna mamilarija koja ne pika . Na
izgleda tako lijepo kao arizona snowcap ali zato od nje ljepše cvate. |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
10. 8. 2014 / mammillaria alamensis sheldonii
@gute Fee, @lucy, cure mislim da ste se na
pola zarazile, pazite se da neće biti prekasno . . . |
||
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
Ajoj, ja sve govorim da neću, a čim sam vidjela da si Pinus napisao novi post, a ja ravno na kaktuse, hahaha. Ma vjerujem ja u onu staru: Nikad ne reci nikad!
|
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
Bubasvabica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Stvarno nesto posebno !
![]() |
||
![]() |
||
|
Bubasvabica, dali je i tvoja m.sheldonii ? razlika prema mojoj je samo u boji cvijeta. Vidim na netu da ima i
bijelih ?
|
||
![]() |
||
Bubasvabica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
|
Ja sam svoju ID kao mammillaria fraileana, ali nisam sigurna. :)
|
||
![]() |
||
|
Zbilja lijepa mamilaria. Nadam se da ću jednom i na nju naletjeti |
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
je fraielana je i ja ju imam kupila kod Saše Bruve
|
||
![]() |
||
|
Miss, M. tnx. vjerojatnost da naletim na fraileanu je sada
veća
![]() |
||
![]() |
||
|
Jedna od ljepših mamilarija, barem se nadam
da će to jednog dana biti: Mammillaria
herrerae. Počela se grupirati već kao mala. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
|
Može li išta biti savršenije od ovoga ? Teško !
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Pinus
![]() ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |