pandin vrt |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 36> |
Korisnik | ||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Panda ona slika što su cure ponovile zaslužuje da bude broj jedan u ovoj temi, zaista je prekrasno. No ljubice su ti super, a ona j zeleno-bijeli šaš i ja imam ograničen, jer se širi, ali zaista je prekrasan!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Sponzorirani linkovi | ||
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala vam svima na posjeti
niho- cekaj da vidis moju zbirku bockavaca :)) triša vidio sam to u onaj panj si ga posadila :)) |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stvarn ona gredica s kamenjem
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljubičice su za 5!
|
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
drago mi je da si opet tu, znaš da mi je tvoj kamenjar favorit.kad se samo sjetim slike kakav je bio i kako ga je mama dovela u stanje za uživanje
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kamenjar je fenomenalan.....sljedeći zadatak ti je od mene jezerce za pokazati....
|
||
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i meni se sviđa ovaj dio tvog vrta iako i ostalo ne zaostaje prelijepo nemam rijeći
|
||
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala vam svima na posjeti pa da nastavim sa slikicama
|
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lantana stablašica
pandorea jasminoides variegata agava amerikana aloice na hrpi ajuga epiphilyum oxalisi jedan je otputovo sunceee hostica koraljna zvončika |
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cvijetna gredica ispred kuce
delosperma i dvije dipladenije bockavci ehicornia crassipies pistia stratoides (neka je sva losa morat cu je van u jezero) |
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
cvijetna gredica druga(i detalji)
|
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jao sad su mi prevelike slike a vec su ucitane uf sto to nevolim a ima sigurno jos stotinjak slika i vise oce to smetat??
|
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nastavljam s ovima negodno mi je sad sve brist pa ponovno ucitavat i mjenjat velicinu nadam se da nema ljutnje
TIJA samoza tebe |
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
caselpiniana |
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
clematis dr rubel(ja mislim) aloe |
||
panda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
magarčić
kanal i cvijetnjak |
||
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bile male ili velike zaista su prekrasne,a cvijeće kao u rasadniku,zaista predivno,uredno,skladno
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Od tolike ljepote zastaje dah. Plave perunike ispred kuće savršeno se uklapaju, jezerce me oduševilo, veće je ali vrlo slično mojem.
Sve ostalo je fantastično.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
Odgovori | Stranica <1 1920212223 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |