MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Korisnik | |
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ukrasno jaje je požutjelo
![]() ![]() ![]() ...a moja Lara je pratila slikavanje pa i ona završila kao model ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne svratim baš često u tvoju oazu mira (sram me bilo), ali neka kad god zavirim zadovoljna sam s onim što vidim. Prekrasno cvijeće, obožavam ukrasne tikvice, baš si to zgodno posložila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
TRIŠA nije ti za zamjeriti...ni sama nestignem svratiti
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nadam se da ne ulijećem u stavljanje slika.
Boje, boje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
predivna oaza koja je lijepa i na kraju sezone,a tvoj MM je zaista vrijedan.naravno i Lora sve to pomno prati,jedva čekam kraj radova ,već sad se vidi da će to biti još jedan lijepi detalj u oazi mira
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
neće bit mraza kod nas barem još slijedećih dva tjedna
![]() ![]() lijepe si ti cvatuće biljke još uvijek ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure što ste svratile...kad staza bude gotova sliknem ju ako bude za pokazivanje hahaha...vjerujem ja svome muž...a da je vrijedan Sarajko je samo sve manje vremena ima za moje ideje
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Oaza je krasna, bit će u njoj radova, ali nadam se, bit će i mira
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
|
![]() |
|
...za moju evidenciju nastavaka radova a znam da i vi volite faze nastajanja nekog novog detalja pa sam malo uslikala..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...i tako je dan brzo završio i sunce je počelo zalaziti a pogled u nebo ...moram ovo podijeliti s vama iako slike ni u pola nisu tako očaravajuće kao prizor uživo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za stazu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ove pohvale moram prenijeti mm, jer za ovakve radove je ipak on zadužen...a nakon toga nastupam ja sa dotjerivanjem
![]() |
|
![]() |
|
evo mene i moje nove stazice...zadovoljna sam kako je ispalo samo još neke ideje oko sadnje i izbora sadnica na proširenim gredicama... ako ne sada onda u proljeće
![]() ...ako se sjećate malo sam izmjenila oko jezera...a bit će toga još jer ja nemam nikada mira... uvijek me vesele male promjene |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Jako mi se sviđa kako si uredila svoj vrt.Jezerce je prekrasno,staze za 10.Skidam kapu TM, odradio je posao kao pravi profesionalac. A na proljeće kad sve procvjieta bit će savršeno.
|
|
![]() |
|
...a u kući sam htjela nešto novo ...pa kako si ponekad ne možemo priuštiti novu kupovinu...napravila sam mali vrtić sa kaktusima sama a usput ću tako i razmnožiti ovo malo kaktusa koje imam...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ti i TM ste pravi majstori
|
![]() |
|
,,hvala Bako na pohvalama i to što ti se sviđa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |