Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 151>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:32
ma i ja bi več dugo panj... morat ču u potragu kad sam u vikendici. a tvoj mali je prelijep!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:39
Pohvalila sam se jabukama, ali bi bilo nepravedno izostaviti moju breskvicu. Toliko je puna plodova da se bojim da će se polomiti pod težinom kad još malo narastu! Već se grane malo savijaju  Confused

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:58
sta da kazem,odusevio me 'poklon' panj(obozavam delfine).a tvoj mali prvi panj je predivan,mali a prebogat i baka je u pravu,najsladje voce je ubrano s grane
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 15:09
Bravo Misty za tvoj prvi panj Clap
život je more
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:40
A kruške, ima ih četiri, nimalo ne zaostaju za njima Very%20Happy

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:48
Prekrasan poklon -panj ,a i prvi - panj  je u pravim rukama sa pravim cvijtom Clap
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:11
Panj panjčić baš je sladak!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:43
Irisi i mini irisi imaju zdravo i visoko lišće, ali čini se da ovu godinu nisu planirali cvjetati Unhappy

Ali me jutros razveselio moj jedini pakujac, ponovo u cvatu! Smile

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:10

I ja sam vidjela panj i jabukeClap

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 08:57
smile99
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 18:21
jabuke prekrasne! panj još ljepši... što reći Misty, svaka čast na divnim naslijeđenim biljkama, a u kreativnost nikada nisam niti posumnjal tak da za panj sam mogu reć sjajno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:48
Misty,panj je zaista lijep,pravo remek djelo,a bit će i slatkog voćaClapTi zaista živiš u pravom rajskom okruženjuThumbs%20Up
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 10:53
Mljac jabuke domaće, ujutro sa müsli žitaricama i kakaom...Thumbs%20UpSmile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:26
Mira, hamara, Lantana, mali kaktus, rosa možda sam malo nepravedna kad kažem da je to moj prvi panj.  Zato ću vam pokazati moj, zbilja prvi, koji mi je za odlazak poklonio jedan moj učenik. Jedino ne mogu u njega staviti cvijeće Unhappy

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:33
Gle malu voćku poslije kiše:
Puna je kapi pa ih njiše.
I bliješti suncem obasjana,
Čudesna raskoš njenih grana.

Nastavak pjesme nikako se ne može primijeniti na ovu tvoju krušku jer je sve samo ne obična i jadna.

Ja imam u planu presaditi jednu jako finu s vikendice i vjerujem da će ove jeseni useliti u moj vrt. Ne znam koja je točno vrsta, ali je mogu usporediti s Vilijamovkom, samo je dosta krupnija i sočnija od nje.

Misty, kada se točno namjeravate naći u Kutini? Meni je sljedeći vikend zauzet pa se nadam da je kava prije...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:20
Misty panj je fantastican ,a ujedno i odlicna ideja za dekoraciju stola
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 23:18
Voćke su pravo blago - i lijepo izgledaju, i cvjetaju, i hrane te i daju ti hlad umornoj duši. Treba ih čuvat jer su stvarno blago u našim vrtovima! A vidim ti imaš puno blaga! Čuvaj ga!smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:16
Prekrasno i panj imaš i već si unijela život u njega,i ja ću morati imati svoj panj,to mi je željaClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:29
sprinqy stigla sam ovdje na vrijeme da ih probam Wink! Neke su imale i 30 dkg, a kad bi ih zagrizla sok bi mi se cijedio do struka! U životu nisam kušala ukusnije voće LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 18:48
Prvi panj je krasan i doista lijepa uspomena.

A voće.... joj što bi MM uživao. Mi smo probali s voćkama ali nije naša zemlja za to. A, kažu, nema slađeg nego jesti ubrano s grane....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.