Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 151> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma i ja bi več dugo panj... morat ču u potragu kad sam u vikendici. a tvoj mali je prelijep!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pohvalila sam se jabukama, ali bi bilo nepravedno izostaviti moju breskvicu. Toliko je puna plodova da se bojim da će se polomiti pod težinom kad još malo narastu! Već se grane malo savijaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sta da kazem,odusevio me 'poklon' panj(obozavam delfine).a tvoj mali prvi panj je predivan,mali a prebogat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Misty za tvoj prvi panj
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A kruške, ima ih četiri, nimalo ne zaostaju za njima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasan poklon -panj ,a i prvi - panj je u pravim rukama sa pravim cvijtom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panj panjčić baš je sladak!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Irisi i mini irisi imaju zdravo i visoko lišće, ali čini se da ovu godinu nisu planirali cvjetati
![]() Ali me jutros razveselio moj jedini pakujac, ponovo u cvatu! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam vidjela panj i jabuke |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
jabuke prekrasne! panj još ljepši... što reći Misty, svaka čast na divnim naslijeđenim biljkama, a u kreativnost nikada nisam niti posumnjal tak da za panj sam mogu reć sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Misty,panj je zaista lijep,pravo remek djelo,a bit će i slatkog voća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mljac jabuke domaće, ujutro sa müsli žitaricama i kakaom...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mira, hamara, Lantana, mali kaktus, rosa možda sam malo nepravedna kad kažem da je to moj prvi panj. Zato ću vam pokazati moj, zbilja prvi, koji mi je za odlazak poklonio jedan moj učenik. Jedino ne mogu u njega staviti cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Gle malu voćku poslije kiše:
Puna je kapi pa ih njiše. I bliješti suncem obasjana, Čudesna raskoš njenih grana. Nastavak pjesme nikako se ne može primijeniti na ovu tvoju krušku jer je sve samo ne obična i jadna. Ja imam u planu presaditi jednu jako finu s vikendice i vjerujem da će ove jeseni useliti u moj vrt. Ne znam koja je točno vrsta, ali je mogu usporediti s Vilijamovkom, samo je dosta krupnija i sočnija od nje. Misty, kada se točno namjeravate naći u Kutini? Meni je sljedeći vikend zauzet pa se nadam da je kava prije... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Misty panj je fantastican ,a ujedno i odlicna ideja za dekoraciju stola
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Voćke su pravo blago - i lijepo izgledaju, i cvjetaju, i hrane te i daju ti hlad umornoj duši. Treba ih čuvat jer su stvarno blago u našim vrtovima! A vidim ti imaš puno blaga! Čuvaj ga!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno i panj imaš i već si unijela život u njega,i ja ću morati imati svoj panj,to mi je želja
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sprinqy stigla sam ovdje na vrijeme da ih probam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prvi panj je krasan i doista lijepa uspomena.
A voće.... joj što bi MM uživao. Mi smo probali s voćkama ali nije naša zemlja za to. A, kažu, nema slađeg nego jesti ubrano s grane....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |