dio mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 1920212223 119> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mojih begonija sad kad su procvjetale
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi primjerci begonija,da li su gomoljaste i gdje ih čuvaš po zimi?
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i malo gladiola
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da dragi mali kaktuse jesu gomolji tj dlakave lukovice koje svake jeseni na moju žalost kad one još cvjetaju posječem skroz stabljike izvadim iz zemlje gomolje dobro ih sušim i zamotam svaku posebno u novinu poredam u gajbicu i spremim i garažu do prolječa i onda ih ponovo stavim u saksije
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i bijeli kokotič ili lupinus
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moj veoma dragi cvjet koji je preživio samo zahvaljujuči savjetima bake bea i cvjetao u junu i sada ponovo u avgustu
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na odgovoru,samo te molim reci mi kada na proljeće ih sadiš u teglu?Lijep veliki lupinus
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
s obzirom da ja nemam puno zatvorenog a toplog mjesta oni bi mogli i rano u februaru da se posade i drže da niknu dok ne prođu mrazevi pa onda vani ja ih sadim u mart ,početak aprila i odmah ih stavim vani i izvadim tanjiriče jer ne vole vlagu i čim im se zemlja ugrije počnu nicati a u tom i prestanu mrazevi zato i počnu cvjetati tek u julu ali cvjetaju sve do snijega znala sam ih vaditi i spremati ispod snijega jer mi ih je žao posječi i još nešto oni moraju biti u hladovini i netraže posebno njegu sem redovno zaljevanje itj,2 puta sedmično ali saksije bez tanjiriča pa ako i kiše bude voda se ocjedi
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najljepša hvala
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno,Sarajka!!Bijeli lupinus je divan!Moje begonije su promašaj,ove godine.Ni jedna nije nikla!Uživat cu u tvojima,na ovim slikama!
Danas sam bila u tvom komšiluku,svraćala malo do poljopreme.Rekli su mi da će imati lijepu ponudu od septembra.jedva čekam!! |
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga alisa hvala ti na lijepim riječima ali samo da si prečla most i još 700.m i ja sam tu bilo bi mi drago da si navratila ,a begonije i moje samo što nisu istruhle od previše kiša ali sam im izvadila tacne i onda su krenule,i ja jedva čekam jer opet moram nešto činiti sa onim dugačkim cvjetnjakom jer je sad tako siromašan malo šta cvjeta,e pa drugi put nemoj me zaobiči već svrati
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, Sarajka naša.. Begonije su ti kao san, tuže također. Uživala sam u slikicama! Hvala ti i na lijepim i iscrpnim savjetima o njezi begonija i ružica, to nam uvijek dobro dođe!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 1920212223 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |