Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maredelmare-galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maredelmare-galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
Korisnik
Poruka
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 01:37
divna kutijica ,uz ovako lijepu ruzu idu ove boje,sve se lijepo stopilo ,sjedi 5.Thumbs%20Up
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 11:53
Roza kutijica je baš če-če.. preslatka
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 15:01
Kutijice kriju tajnice,predivne su.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 21:04
draga moja vrijedna mare šta da ti kažemsmile78.......ima u tvojoj galeriji pregršt krasnih novih radova npr.ove kutijice su mi preslatke ......bez obzira da li su u tvojim bojama ili ne odlična izgledaju....smile94.
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2010 u 22:29
Roza kutijica je romantična, a ja idem u potragu za slikama na staklu.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 15:59
smile94 kutijice su ti ko bombonice smile141
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 16:49
Mare kutijice su ti predivne. Bez obzira na boju koju ti bss ne pretendiras, super su ti. Tek sam danas stigla malo do tvoje galerije.
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:03
ma odlična je roza poza kutijice,
tko bi rekao da ti nije baš omiljena boja...
Možda je baš zato tako dobro ispala.

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 00:45
Hvala drage moje!

Malo sam bila odsutna ovaj vikend, pa sad švrljam po vašim galerijama...i lagano sam počela gubit nit...gdje sam bila..gdje nisam...
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
gaja View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 09:40
Predivne kutijice..svaka čast..ja sam se okušala u izradi ali mi nikako ne polaze za rukom...nismo svi za sve...a tebi svaka čast još jednom...PREDIVNO!!!!
Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 14:05

Redovito se divim tvojim radovima  a faforit mi je riba sa sirenom i ogledalo sa dvi tete,kutije su ti sve krasne i uredne!

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 20:03
Hvala
Gaja...puno toga se ja i ne usuđujem probat, samo se divim tuđim radovima
Nirvana....mislim ja koje je to ogledalo...onda sam se sjetila:))), hvala ti, al kod mene je još u nemilosti, a riba se i meni sviđa
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 22:08
mare a šta je s tobom.....zamor materijala?......ah draga moja jako dobro te razumijem......smile56
ajde,čekam nove radove smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 01:47
Malo sam ti počela bila padat u nesvijest-radila sam takoreći-3 smjene:))), pa sam nakon sajma u Biogradu uzela pauzu.
Tamo sam najviše računala na slike na staklu jer mi ovdje u Diokl.podrumima baš nisu išle kutije ni bočice, a kad tamo...prodala najviše bočica i kutija, a sliku samo jednu....nikad ne znaš.
Zbog sajma i turista sam pravila malecke kutije...a za neočekivat...tamo baš prodavala veće, hahahahaha...stvarno nema pravila.
Pa sad....ajd' ti pogodi, šta će ići.
Od sutra se opet moram bacit na boce radi jedne suvenirnice, i nešto većih kutija...a to volim...kad mogu radit veće kutije...pa selipo razmašem ko "svoj na svome". Nisam ljubitelj malih kutijica.
Sve što sam napravila s jednim motivom sam prodala, nešto sam zaboravila i uslikat.....al neću sad spominjat taj motiv-ne da ne biste znali...već da se ne ureknem
Za sada mi taj motiv i kad zaboravim uslikat radove...izgleda donosi sreću....a kao nisam praznovjerna
...ma nisam baš inače, al stvarno sam primjetila ove dvije podudarnosti kod prodaje.
Sad ću nastavit vjerovat da je to tako...dok malo ne oporavim financijsku krvnu sliku...a onda mogu i prestat s time:)))

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 14:05
MDM jako mi je drago da si ovoga puta imala koristi kad se već toliko trudiš,samo naprijed.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 10:49
Maredelmare prije otprilike misec i po
"Maslina, kad mi ti pohvališ masline...ponizno se "

...a što sad reči,ubila me s bočicama...
a ženo šta ti bi?kutijice pladnjevi podmetači(oni vočni)!pa ovakav šok ću izbjeći ako češće budem u tvojoj galeriji!!!

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 10:52
Aha,da...Janice je zakon!!!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 17:15
Kika draga hvala ti na podršci!

Maslina..sad rastem ko kvasac!

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:16
Pročitala sam tvoj "članak"i drago mi je da se dobro prodaje,pa nije teško malo više zapeti.Kod nas na kontinentu to ide malo sporije, ali se radi pomalo.
Budi vrijedna i neka ti se trud i rad višestruko isplati.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2010 u 23:23
Pričala sam s jednom curom koja prodaje svoje radove.Kaže da joj u zadnje vrijeme najbolje idu tanjuri sa nacrtanim ribama. Iznad ribe nacrta onaj oblačić kao u stripovima i ostavi prazno, bez teksta. Tekst napiše po želji kupca. Eto, tek tako, kao ideja 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.