moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i meni se tacna sviđa
![]() ne mogu prokužiti kako si dobila onaj plesni par, jesi to izrezivala salvetu? ako jesi - svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uuu, tacna prekrasna, a ona crvena kutijica vauuuu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure hvala na posjeti jako ste mi dragi gosti
![]() anđelka je to ti je iscrtano na salveti pa izrezano
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
baš mi je divna tvoja rasplesana tacna!
![]() cvjetna kutijica je prav romantična ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
stvarno vrlo maštovito,prekrasno,kutijica je prelijepa ali tacna je ludilo!!!!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
prila
![]() slavice
![]() šta volim kad mi dođete u goste ,razveselim se i dobijem motivaciju za dalje
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...kuc, kuc.. evo došla i ja malo u posjet i sram me što nisam bila tak dugo.. a puno predivnih stvari si napravila, oči sam ostavila na onoj plosnatoj boci sa stoljetnim stablom masline, doista neobičan i predobar rad, ali i sve ostalo spada u tu kategoriju, naročito vrlo zanimljiva tacna s plesačima od slova... bravo draga File
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
primavera
![]() sad vam evo na procjenu nešto dovršeno na temu maslina
a evo i nešto što će ići na doradu čime nisam zadovoljnja ,prvi pijat čak bolje izgleda u prirodi nego na slici ali nije mi lega i samo ću središnji dio oprati i malo ga drukčije obraditi pa ću vam ga pokazati
sad vidite da mi se tupkanje različitim nijansama po sredini nije stopilo u jednu cjelinu nego su ostali oblaci
a na ovom drugom pijatu sam samo zaljepila salvetu ,salveta mi je sama po sebi zgodna ali mi izgleda malo mutavo pa ću samo da bi naglasila salvetu pozadinu obojati u krem.kao što vidite pijat je jedanput poslikan na tamnoj a drugi put na krem podlozi i nekako mi se čini da mu krem kao pozadina paše ili ne možda je bolja tamna podloga .................molim vaše cijenjeno mišljenje
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ja sam još daleko od toga da nekome dam savjete a opet jako dobro znam što mi je lijepo zato ...ovi tanjuri su mi prekrasni u sve tri izvedbe ,kao i komplet na temu masline
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sviđa mi se bočica za ulje . Uredno i precizno napravljena. Tanjur na tamnoj podlozi ti se puno bolje ističe , jer su kontrastne boje.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Komplet maslina krasan, a i ostali tanjuri su mi lijepi, meni se čak i sviđa onaj koji hjoćeš oprati
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ...za ovaj posljednji tanjur rekla bi da je tamnija podloga zericu bolja, ali to opet ovisi o tome što hoćeš postići, nježniju ili vatreniju varijantu...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Maslina komplet me skroz oduševio.......... zaista nešto prelijepo.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasan komplet...meni jedna od najdražih "maslina" salveta.......bočica je za 10+.........
![]() ![]() a na drugom nije problem na koju ga podlogu stavljaš ......pravilo je da na tanjurima preko salvete ide bijela boja da istakne motiv......nakon toga na bijelu staviš bilo koju bioju koja to odgovara.......
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Komplet maslina je prekrasan,izmišljen!!!!!Ašto se tiče tanjura dobro je rekla Primavera,ovisi što ti više odgovara,meni osobno više se sviđa na tamnoj podlozi,izražajnije mi je ali ukusi su različiti,ja više naginjem ovoko malo "opaljenim"nego stereotipnim,klasičnim.u svakom slučaju,nećeš falit,sve ovisi o trenutku i raspoloženju!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
masline odlične! bočica uredna do savršenstva. bravo, bravo! tanjur sa notama i violinskim ključem nije uopće loš, ali mala dorada sredine i to će biti to! a za zadnji tanjur, poslušaj mare... prvo bijela preko salvete- boje će biti intenzivnije, a onda završi bojom koja god ti paše. meni je jako lijepa salveta!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
masline...sve su cure već rekle,odličan, uredno napravljen komplet. A tanjur...tamna podloga, bar ovako na slici.
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
komplet "od maslina" mi je preeeeeeeefantastičan!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |